15.07.2021-14:16 (Son Güncelleme:27.08.2021-11:21)


1

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonda takımlar iddialı hamleler yapmaya devam ediyor. Son olarak İzmir ekibi Göztepe savunma hattına takviye yapmak isterken tecrübeli futbolcu Ömer Toprak ile prensip anlaşmasına vardı.



2

Göztepe Teknik Direktörü Ünal Karaman'ın isteği üzerine 31 yaşındaki tecrübeli savunma oyuncusu Ömer Toprak ile görüşmelere başlayan Göztepe transferde çok büyük bir aşama kat etti.



3

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in Teknik Direktör Ünal Karaman'ın önerisi üzerine gündeme gelen Ömer Toprak transferi bitirmek Almanya Bundesliga ekibi Werder Bremen ile temasa geçtiği öğrenildi



4

Almanya'da doğup büyüyen Türk asıllı oyuncu Ömer Toprak, Freiburg altyapısında yetişmesinin ardından A takım'a kadar yükselmiş ve 2011-2012 sezonunda Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'e 3 milyon euro bonservis bedeli karşılığında transfer olarak Avrupa'da dikkatleri üzerine çekmişti.



5

Kariyerinin en büyük yükselişine 2017-2018 sezonunda 12 milyon euroluk bonservis ücreti karşılığında gerçekleştirdiği Borussia Dortmund transferi ile birlikte yaşayan Ömer Toprak bu dönem içerisinde Türk A Milli takımına kadar yükselip 27 karşılaşmada forma giyerken bu karşılaşmalarda bir savunma oyuncusu olmasına rağmen 2 gol kaydetmişti.



6

Borussia Dortmund'tan 2019-2020 sezonunda Werder Bremen'e kiralık olarak gönderilen Ömer Toprak geçtiğimiz sezon bonservis ücreti ile birlikte Bremen'e transfer olmuştu.



7

31 yaşındaki tecrübeli oyuncu Ömer Toprak için Alman kulübü Werder Bremen ile temaslara geçen Göztepe oyuncuyu 1-1.5 milyon euro arası bir bonservis ücreti ile kadrosuna katmak istiyor.



8

Aynı zamanda tecrübeli oyuncu Ömer Toprak ile menajeri aracılığıyla yapılan görüşmelerde prensip anlaşmasına varılırken Ömer'in Türkiye'ye dönerek futbol hayatını burada devam ettirme isteğinin transferin olumlu yönde ilerlemesi de etki ettiği öğrenildi.



9

Ömer Toprak'ın Almanya Bundesliga ekibi Werder Bremen ile olan sözleşmesinin önümüzdeki sezon sonunda bitecek olmasını pazarlıklarda bir avantaj haline getiren Göztepe yönetiminin Alman ekibi ile yaptığı görüşmelerde pazarlıklarda mutlu sona ulaşmasına kesin gözüyle bakılıyor.



10

Önümüzdeki hafta içerisinde sağlık kontrollerinden geçmek için Türkiye'ye gelmesi beklenen Ömer Toprak'ın resmi imzayı atarak Göztepe kadrosuna katılması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR