23.07.2021-13:37 (Son Güncelleme:02.09.2021-18:13)


1

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın önerisi üzerine Angolalı golcü M'Bala Nzola ile transfer görüşmelerine başlayan Medipol Başakşehir yönetimi 24 yaşındaki golcü oyuncu için yaptığı görüşmelerde büyük bir ilerleme kazandı.



2

İtalya Serie A ekiplerinden Spezia'da forma giyen M'Bala Nzola geçtiğimiz sezon kulübü Spezia ile 25 karşılaşmada forma şansı bulurken 11 gol ve 3 asistlik bir katkı sağlamıştı.



3

24 yaşındaki golcü oyuncu M'Bala Nzola özellikle geçtiğimiz sezon İtalya Serie A'da gösterdiği performansla büyük bir beğeni toplarken Avrupa kulüplerinin radarına takılmıştı.



4

İtalyan kulübü Spezia, M'Bala Nzola için Medipol Başakşehir'in yaptığı teklife sıcak bakarken oyuncu için kiralama ücreti talep etmesi nedeniyle henüz transferde el sıkışılmadı.



5

Medipol Başakşehir, M'Bala Nzola için 1 milyon euro kiralama ücreti talep eden Spezia'nın bu isteğine karşılık pazarlıklar devam ederken turuncu lacivertliler M'Bala Nzola için kiralama ücreti ödemeye sıcak bakmıyor.



6

Ayrıca kulübü Spezie dışında Angolalı golcü M'Bala Nzola ile menajeri aracılığı ile bir görüşme yapan Başakşehir, kulüp planlarından, gelecek hedeflerinden ve mevcut kadro ile ilgili projelerinden bahsederken M'Balo Nzola'nın Başakşehir'de forma giymeye ikna olduğu öğrenildi.



7

Başakşehir ile Spezia kulübü arasındaki kiralama ücreti probleminin çözüme kavuşması durumunda Angolalı golcü M'Bala Nzola'nın önümüzdeki günler içerisinde İstanbul'a gelerek sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR