Trabzonspor Kadın Futbol Takımını Yeniden Faaliyete Geçiriyor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, kadın futbol takımının yeniden faaliyete geçip geçmeyeceği konusunda kararını verdi. Trabzonspor Kulübü Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Hayırlıoğlu açıklamalarda bulundu.

06.10.2021-12:59 - (Son Güncelleme: 06.10.2021-12:59) Trabzonspor Kadın Futbol Takımını Yeniden Faaliyete Geçiriyor!

Trabzonspor, bu sezon hemen hemen her kulübün büyük bir önem gösterdiği kadın futbol takımı konusunda yeni bir karara imza atıyor. Bordo mavili kulüp kadın futbol takımını yeniden faaliyetlere geçirebilmek adına çalışmalarına vakit kaybetmeden başladı.

TRABZONSPOR'DAN KADIN FUTBOL TAKIMINI HAYATA GEÇİRİYOR!

Trabzonspor Kulübü'nün Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Hayırlıoğlu, kadın futbol takımı konusundaki çalışmaların başladığını açıklayarak konu ile ilgili olarak detayları bordo mavili taraftarlarla paylaştı.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMADA...

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenen kriterler doğrultusunda çalışmaların başladığını açıklayan Trabzonspor Kulübü Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Hayırlıoğlu, konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Gençlik Gelişim Teknik Sorumlumuz Hamit Cihan, geçmiş dönemde var olan kadın futbol takımımızın teknik direktörlüğünü yapmıştı. Bu konuda tecrübeli olan hocamızla çalışmaları sürdürüyoruz. Şu an itibarıyla idari ve teknik yapılanmayı tamamlama aşamasındayız. Kısa sürede Trabzonspor'un marka değerine yakışır bir takım oluşturup ligde yarışmak istiyoruz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal