Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan Rakiplerine Mesaj Var!

Trabzonspor'da 78. Olağan Genel Kurul'da yeniden başkanlığa seçilen Ahmet Ağaoğlu'ndan çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

05.12.2021-22:17 - (Son Güncelleme: 05.12.2021-22:17)

Trabzon'da Hayri Gür Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Trabzonspor'un 78. Olağan Genel Kurul toplantısında seçime tek aday olarak katılan Başkan Ahmet Ağaoğlu yeniden başkanlığa seçildi.

FIRTINADA YENİDEN AĞAOĞLU DÖNEMİ

Olağan Genel Kurulu'nda seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından kısa bir konusma yapan Başkan Ahmet Ağaoğlu, konuşmasıyla büyük bir beğeni topladı.

AHMET AĞAOĞLU'NUN AÇIKLAMALARI

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, yeniden başkanlığa seçildiği genel kurulda yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Bunu (başkanlık seçimi) camiaya hizmet ve başarımın birlikteliğin sürekliliği açısından yapılmış en önemli eylem olarak nitelendiriliyorum. Geçtiğimiz dönem yaptığımız çalışmalar asgari standartlarımızdı. Bundan sonra önümüzdeki hedefte asgari standart olarak yapacağımız çalışmalar ve niteliği bizim minimum standartlarımız olacak. Trabzonspor'un hedefi sadece şampiyonluk ve sportif başarı değildir. Türk futbolu özellikle son yıllarda sportif, performans ve ekonomik anlamda ciddi şekilde kan ve irtifa kaybetti. Geldiğimiz noktada hiçbir kulüp bu başarısızlıklarda bizim payımız yok diyemez. Diğer kulüplerimizle birlikte ve en ağır yük bize düşüyorsa, en ağır sorumluluğu almaya ve yerine getirmek için elimizden gelen çabayı yerine getirmek için çalışacağımızdan tüm kamuoyu emin olabilir. Bunu kendimize görev addediyoruz. 54 yıllık şanlı tarihimizin gururuyla hiç bitmeyecek bir mücadelenin içerisinde olduğumuzun bilinciyle yaptığımız her şeyden keyif alarak sürdürülebilir bir başarının yanı sıra yan yana yürümeye devam ediyoruz. Çünkü dün bile geçmişte kaldı. Biz Trabzonspor olarak daha yeni başladık diyoruz. ' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal