The Lobster (Istakoz) filminin konusu ve oyuncu kadrosu

2015 yapımı The Lobster (Istakoz) filmi dram ve romantik türü olarak hazırlanmıştır. 1 saat 59 dakika süren film, ilk vizyonda girdiği dönemlerde büyük ses getirmiştir. İşte, sinemaseverlerin merak ettikleri The Lobster (Istakoz) filminin konusu ve oyuncu kadrosu..

30.06.2022-00:47 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-00:47) The Lobster (Istakoz) filminin konusu ve oyuncu kadrosu

Yórgos Lánthimos'un yönetmen koltuğunda oturduğu 2015 yapımı romantik ve dram türü The Lobster (Istakoz) filmi , ilk gösterime girdiği zaman eleştirmenlerden olumlu yorumlar almıştır. Çok uzak olmayan bir gelecekten fazlasıyla ilginç distopya öyküsünün anlatıldığı filmin senaryosu Yórgos Lánthimos ile Efthimis Filippou'nun kaleminden çıkmıştır.

The Lobster (Istakoz) filminin konusu

Istakoz yani orjinal adıyla The Lobster, günümüze yakın bir tarihte geçmektedir. Farklı bir dünya düzeninin içinde geçen öyküde herhangi bir ilişkisi olmayan kişilerin tutuklandığı anlatılıyor.

The Lobster (Istakoz) filminin konusu ve oyuncu kadrosu

Bekar ve bir sevgilisi olmayan kişiler göz altına alınıyor ve bir otele yerleştiriliyor. Otelde kalmaya başladıktan sonra 45 gün içerisinde kendileriyle eşleşen kişilerle bir birlikteliğe başlamak zorunda bırakılıyorlar. Bu eşleştirmede başarılı olamayan kişiyi ise korkunç bir son bekliyor.

O son ise genel olarak başarısız olan kişi kendi seçecekleri bir hayvana dönüştürülmek oluyor.

The Lobster (Istakoz) filminin oyuncu kadrosu

Colin Farrell, Rachel Weisz, Jessica Barden

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal