The Last Thing He Wanted (İstediği Son Şey) filminin konusu ve oyuncu kadrosu

Rees ve Marco Villalobos'un kaleminden çıkan senaryo ve Joan Didion'un 1996 tarihinde yayınlanan romanından beyazperdeye uyarlanan The Last Thing He Wanted filmi 2020 yapımı siyasi gerilim filmidir. İşte, Netflix The Last Thing He Wanted filminin konusu ve oyuncu kadrosu..

30.06.2022-00:33 - (Son Güncelleme: 30.06.2022-00:33) The Last Thing He Wanted (İstediği Son Şey) filminin konusu ve oyuncu kadrosu

Dijital yayın platformu Netflix'in orjinal yapımları arasında yer alan The Last Thing He Wanted (İstediği Son Şey) isimli film sinemaseverlerin ilgisini çeken filmlerden birisi haline geldi. Ymnetmen koltuğunda Dee Rees'in oturduğu 2020 yapımı siyasi gerilim ve polisiye filmi olan filmi The Last Thing He Wanted 1 saat 55 dakika sürüyor. İşte filmin konusu ve oyuncu kadrosu hakkında detaylar..

The Last Thing He Wanted (İstediği Son Şey)

The Last Thing He Wanted filminin konusu

Elena McMahon isimli bir gazeteci mesleğine olduğundan fazla emek vermesine rağmen verdiği emeklerin karşılığını bir türlü alamaz. Hasta olan babasının Orta Amerika’da gerçekleştireceği silah anlaşmasında babasına yardımcı olmak isteyen Elena, yola çıktıktan sonra başına yapmaya çalıştığı haberin bir parçası olma durumu gelmeye başlar.

The Last Thing He Wanted (İstediği Son Şey)

İran-Kontra skandalının taşma noktasında ise kendisini tehlikeli bir noktada bulur.

The Last Thing He Wanted filminin oyuncu kadrosu

Anne Hathaway, Ben Affleck, Willem Dafoe

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal