The Climb film konusu ve oyuncuları

Netflix internet platformun da yayınlanan The Climb filmi oldukça ilgi gördü. Türkiye katagorisinde ilk sıralarda yer alan film izleyiciler tarafından beğeni topladı. Peki The Climp filminin konusu ne? Filmin süresi kaç saat? İşte detaylar...

20.06.2022-03:08 - (Son Güncelleme: 20.06.2022-03:08) The Climb film konusu ve oyuncuları

The Climb filmi dram-komedi kategorisinden. Bu türde film severler The Climb filmini keyifle izleyebilirler. The Climb filminin oyuncuları kim? Filmin yönetmeni kim? The Climb filmine dair detayları haberimizde sizler için derledik.

The Climb film hakkında

Film Netflix'de yayınlandı. 2020 yapımı olan film oldukça sevildi. Komedi ve dramı birlikte barındıran filmin yönetmeni ise Michael Angelo. Filmin başrolü Kyle Marvin. Film 1 saat 38 dakika sürmektedir. İzlenme puanı ise 7.0'dır.
The Climb filminin konusu ne?

The Climb film konusu

iyi yakın arkadaş olan Kyle ve Mike birlikte maceraya atılırlar. Bisiklet sürmek en büyük hobileri. Ayrıca dağcılık sporu ile ilgilidirler. İki ardaş ortak noktaları olan bisiklet sürmek dağa tırmanmak gibi aktiviteleri birlikte yaparlar. Fakat Kyle hayatına birisini aldığında arkadaşlıkları sallantıya girer. O kadar kötü şey yaşanır ki barışmaları imkansız hale gelir. Ama yaşanan duygusal olaylar ile iki arkadaş tekrar birlikte vakit geçirmeye başlar.

The Climb film oyuncuları kimdir?

Michael Angelo Covino – Mike

Kyle Marvin – Kyle

Gayle Rankin – Marissa

Judith Godrèche – Ava

Talia Balsam – Suzi

George Wendt – Jim

Daniella Covino – Dani

Hazal Altıparmak
hazalaltiparmak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal