TFF Başkanı Nihat Özdemir'den Stefan Kuntz Açıklaması!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz için düzenlenen imza töreninde basın mensuplarına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

20.09.2021-15:54 - (Son Güncelleme: 20.09.2021-15:54)

A Milli Futbol Takımı'nda Teknik Direktör Şenol Güneş ile yolların ayrılmasının ardından boşalan koltuk için Türkiye Futbol Federasyonu Alman teknik adam Stefan Kuntz ile anlaşma sağlamıştı.

TFF STEFAN KUNTZ İÇİN İMZA TÖRENİ DÜZENLEDİ

Türkiye Futbol Federasyonu'nun A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz için düzenlenen imza töreninde Başkan Nihat Özdemir dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN NİHAT ÖZDEMİR'DEN STEFAN KUTZ AÇIKLAMASI

Başkan Nihat Özdemir, A Milli Futbol Takımı'ndaki Stefan Kuntz kararı ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalarda ;

YENİ HOCAMIZLA DÜNYA KUPASINA KATILMAK İSTİYORUZ

Stefan Kuntz, son 5 yılda Avrupa Şampiyonası finali oynadı ve 2 kez kazandı. Ümit Milli Takım'ın en başarılı teknik direktörü olarak bize geldi. İnşallah Almanya için kayıp, bizim için kazanç olacaktır. Yeni hocamızla ilk sınavımızı ekim ayında vereceğiz. Başaracaksak hep birlikte başaracağız. A Milli Takımımız hepimizin vazgeçilmez tutkusudur. 20 yıl sonra Dünya Kupası'na katılmak istiyoruz ve bunu başaracağız. Hiç arzu etmiyoruz ama katılamazsak, dersimizi alacağız.

STEFAN KUNTZ'U YIPRATMAYALIM

2024 Avrupa Şampiyonası'na hazırlanacağız. Ne sonuç alırsak alalım, hocamızı ya da oyuncularımızı hedef almayalım. Kuntz'u yıpratmayalım. Yerli ve yabancı tartışmalarına girmeyelim. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrak, bir değerli hocadan diğer değerli hocaya geçmiştir. Biz kendisine inanıyoruz, güveniyoruz ve uzun yıllar da beraber çalışmak istiyoruz. Kuntz'un en büyük yardımcısı yeni süreçte Hamit Altıntop olacaktır. Hem Almanya hem de Türkiye'yi en iyi bilen kişi olarak hocamıza destek olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal