Tether usdt coin neden düşüyor, düşüş devam eder mi? Tether usdt neden düşüyor son dakika

Son zamanlarda kripto paraların genelinde yaşanan düşüş Tether coin’e de yansıdı. Yatırımcılar Tether usdt neden düşüyor? sorusu hakkındaki son gelişmeleri takip ediyor. Peki Tether usdt coin neden düşüyor, düşüş devam eder mi? Tüm detaylar ve fazlası haberimizde...

12.05.2022-13:57 - (Son Güncelleme: 12.05.2022-13:57) Tether usdt coin neden düşüyor, düşüş devam eder mi? Tether usdt neden düşüyor son dakika

Bitcoin, Ethereum ve daha nice kripto para biriminde son zamanlarda değer kaybı yaşanıyor. Yatırımcıların endişe içerisinde takip ettiği gelişmelerin bir yenisi ise Tether coin’den geldi. Alınan son bilgilere göre küçük istisnalar dışında 1 doların altına veya üstüne düşmemesi gereken Tether coin’in değeri sabah saatlerinde 0,89 dolar seviyelerine geriledi.

Tether usdt coin neden düşüyor, düşüş devam eder mi?

ABD’de yaşanan enflasyon oranlarının son 40 yılın zirvesine yükselmesinin etkileri kripto para piyasasına olumsuz bir şekilde yansıdı. Sabah saatlerinde 0,89 dolar seviyelerine gerileyen Tether coin’in değeri hakkındaki son gelişmeler yatırımcıların şu sıralarda gündeminin zirvesinde yer alıyor. Tether usdt coin neden düşüyor, düşüş devam eder mi? sorusu ise günün en çok merak edilen soruları arasında yer alarak dikkat çekiyor.

Tether coin

Tether coin bir stabil coin türü olarak biliniyor ve ABD dolarına alternatif olacak bir para birimi olmak amacıyla geliştirildi. Değerinin 1 dolarda sabit olarak kalması gereken Tether coin’in 0,89 seviyelerine gerilemesi ise büyük tartışmalara yol açtı.

Tether coin’in yeniden yükselip yükselmeyeceği ise önümüzdeki günlerde netleşebilir. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal