Teşkilat Dizisinin Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Teşkilat Oyuncuları Kimlerdir?

Teşkilat dizisi yeni sezonuna başladı. MİT temalı Teşkilat, TRT'nin en sevilen dizilerinden biri. Peki, Teşkilat son bölümde ne oldu? Teşkilat hangi günler yayına giriyor?

03.03.2021-18:50 - (Son Güncelleme: 06.11.2021-17:12) Teşkilat Dizisinin Son Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Teşkilat Oyuncuları Kimlerdir?

TRT'nin en sevilen dizilerinden Teşkilat, yayınlandığı günler en çok izlenen programların başında geliyor. MİT temalı Teşkilat dizisi, konusunu istihbarat hikayelerinden alıyor. 7 Mart'ta yayın hayatına başlayan Teşkilat, yeni sezonuyla tekrardan izleyicilerin karşısına çıktı. Teşkilat 21. bölüm fragmanıyla heyecanı tekrardan arttırdı. Peki, Teşkilat 20. bölüm fragmanında ne oluyor? Teşkilat 20. bölüm özeti nedir? Teşkilat hangi günler yayına giriyor?

TEŞKİLAT 21. BÖLÜM FRAGMANINDA NE OLUYOR?

Serdar ve Zehra'nın birlikte plan yaptığı ve harekete geçtiği görüldü.Onların ele geçirilmesinden korkan Mete Başkan çözüm yolları ararken, Serdar ise "Ele geçirecekleri tek şey cesetlerimiz olur." dedi. Teşkilat'ın 21. Bölümü 7 Kasım Pazar günü TRT'de yayınlanacak.

TEŞKİLAT KONUSU NEDİR?

Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı harekete geçen karanlık ve güçlü bir yapı, Türkiye'nin üstü milli SİHA ve  İHA uçak programlarını hedef alıp programları yok etmeye çalışır. Milli İstihbarat Teşkilat, bu yabancı dış mihraklara karşı gizli bir ekip kurulmasına karar verilir. Deneyimli istihbaratçı Mete Başkan'ın önderliğinde kurulan bu gizli ekip, yurtiçi ve yurtdışında birçok operasyona imza atma hedefindedirler. Teşkilat üyeleri, operasyonları başarılı bir şekilde tamamlamak için ölmüş gözükmeleri lazımdır. 

TEŞKİLAT 20. BÖLÜM ÖZETİ

Teşkilat'ın 20. bölümünde MİT'in uluslararası operasyonlarını konu alan Teşkilat'ın bölümleri, Avrupa'dan Asya'ya her kıtada yaşanan olayları konu alıyor. Suriye'deki başarılı operasyonun ardından gemi saldırısının arkasındaki tüm işbirlikçileri etkisiz hale getirmek için hareketlerini hızlandırır. Saldırının sorumlusu Ariel İsrail'e kaçmıştır ve ona ulaşmak çok zordur. Ariel'in peşi yine bırakılmamıştır. İsrail'de hapishanede Ariel'in eski şoförünü ele geçirmek, Ariel'e ulaşmanın tek yoludur. Hakkı ve Hulki hapishaneye sızmıştır. Onları hapishanede zorlu bir mücadele bekler. Serdar ve Zehra ise İsrail'de peşlerine takılan yerel istihbaratı atlatmak için yaratıcılıklarını kullanırlar.


TEŞKİLAT OYUNCULARI

Teşkilat, MİT temalı anlatımıyla herkesten beğeni alırken, oyuncu kadrosuyla da göz dolduruyor. Teşkilat; Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalap ve Hakan Boyav oyuncu kadrosuna sahip. Diziye Kurtlar Vadisi'nin Güllü'sü Erhan Ufuk, bu bölümle katılmış olacak.

TEŞKİLAT HANGİ GÜNLER YAYINA GİRİYOR?

7 Mart 2021'de yayın hayatına başlayan Teşkilat, çıktığı her gün reytinglerde en üstte yer alıyor. Teşkilat, her Pazar TRT'de yayına giriyor. Teşkilat'ın çekimleri Ankara'da gerçekleşiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal