26.09.2022-12:00 (Son Güncelleme:19.07.2023-09:13)


1

Gamze Özçelik

Gamze Özçelik

Tesettüre giren ünlülerin arasında yer alan Gamze Özçelik, yeni hayatında kendisini hayır işlerine adadı.



2

Fulya Öztürk

Fulya Öztürk

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın heyetiyle Suudi Arabistan'a giderek umre ziyareti yapan Öztürk, sosyal medya hesabından başörtülü fotoğraflarını paylaşarak "Allah bana da nasip etti" dedi.



3

Ayşen İnci

Ayşen İnci

Türkan Hanım'ın Konağı adlı dizide başı kapalı olarak oynayan İnci, yeni haliyle beğeni topladı.



4

Büşra Ayaydın'ın yeni mesleği!

Büşra Ayaydın'ın yeni mesleği!

Kurtlar Vadisi dizisinde Çakır'ın kızı rolüyle hafızalara kazınan Büşra Ayaydın, tesettüre girmişti. amaz kıldığını ancak oyunculuğu çok sevdiğini dile getirmişti. Kendisine gelen "Oyunculuk yapıyorsun namaz ne alaka! Niye bir tarafı seçmiyorsun'" tepkilerinden sonra "Oyunculuk bambaşka bir iş benim için" diyen ünlü oyuncu yeni mesleğiyle şaşırttı. Şimdilerde tesettür mağazasının başında duruyor.



5

Büşra Ayaydın

Büşra Ayaydın

Rol aldığı filmin galasına tesettüre girmiş bir şekilde gelerek herkesin dikkatini çekmişti. Küçüklükten itibaren kapanmayı istediğini ancak içinde bulunduğu şartların onu farklı şekillendirdiğini söylemişti.



6

Özlem Şahin

Özlem Şahin

Yarışmadan elendikten sonra sahnelere devam eden Özlem bir süre sonra dini araştırmaya başladığını söyledi. Sahnesine gelen bir kadının eşini aldattığını öğrenen yarışmacı o günden sonra bir daha da sahneye çıkmadığını da sözlerine ekledi. Özlem Güneş açıklamasında "Dönüm noktam sahnede oldu. Her akşam gelen çift var, yanlarına gittim. Telefon konuşmasını duydum o sırada çok etkilendim. Eşi çocukla evde... Midem bulandı o son sahnem oldu" dedi.



7

Tuğçe Güder

Tuğçe Güder

Bir dönem podyumlarda boy gösteren Tuğçe Güder de tesettüre girerek hayatını yeni bir boyuta aktaran isimlerden biri. Milyonların severek takip ettiği sunuculardan biri olan İkbal Gürpınar. Umre sonrası tesettüre girmiştir.



8

Hamdiye Soylu

Hamdiye Soylu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun eşi Hamdiye Soylu tesettüre girdi. Bu durum sosyal medyada ve ülke gündemin olay oldu. Görenler tanımakta zorluk çekti.



9

Ebru Sever Türk

Ebru Sever Türk

Fenomen Ebru Sever Türk, başörtüsünü çıkarmıştı. Geçtiğimiz yıl Ekim ayında bir yakını tarafından ortaya çıkan genç kadın, düğün davetlerine kapalı gidip, dışarıda açık olması sebebiyle tepki çekmişti. Son fotoğrafı yine olay oldu.



10

Burcu Çetinkaya

Burcu Çetinkaya

Burcu Çetinkaya, dublörlük yapmak için peruk taktı.



11

İkbal Gürpınar

İkbal Gürpınar

Evlenip çocuk sahibi olan ve sektörden tamamen çekilen Güder, kimse için değil sadece Allah için kapandığını söylüyor ve gözden uzak bir hayat yaşıyor.Umre ziyareti sırasında namaz kılarken içinden bir sesin "artık saçını açmamalısın" demesi üzerine örtünmeye karar verdiğini söyleyen sunucu, hayatına tesettürlü olarak devam ediyor.



12

Leyla Sayar

Leyla Sayar

Leyla Sayar Yeşilçam’ın 1960 yıllarına damgasını vuran yıldızlardan Leyla Sayar. Türkiye Güzellik Yarışmasında ikinciliği kazandı. 1958 yılında sinemaya girdi ve adından çalkantılı yaşamı ile söz ettirdi sinemada dansözlüğe soyunduysa da daha sonra Yeşilçam'a dönse de işler yaver gitmeyince dine yöneldi hayatını tamamen şekillendirdi.



13

Necla Nazır

Necla Nazır

Necla Nazır Yeşilçam'da bir döneme damgasını vuran ünlü yıldızlardan, Ferdi Tayfur ile uzun süre birlikte yaşamış ve o dönemde kapanmış olmasına rağmen etki altında kalmadığını ve kendi inançları doğrultusunda kapandığını söylemiştir. Ferdi Tayfur'dan ayrıldıktan sonra iş bulamadığı için bir dönem açılmış ama sonra tekrar başını kapamış bir sanatçımızdır.



14

Serra Karaçam

Serra Karaçam

Eski TRT spikeri Serra Karaçam kapandı. Evliliğinden dolayı olduğu düşünülse de, "İmam Hatip mezunuydum zaten kapanmayı düşünüyordum hep ve sonunda karar verdim" dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr