TEM'de Trafiği Felç Eden Kaza!

TEM Otoyolunda emniyet şeridinde duran otomobile başka bir araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç içinde sıkışan sürücü vatandaşların yardımıyla dışarı çıkarıldı. Yaralı iki sürücü ambulansla hastaneye götürülürken, TEM Otoyolunda uzun araç kuyrukları meydana geldi.

25.10.2018-15:26 - (Son Güncelleme: 25.10.2018-15:15) TEM'de Trafiği Felç Eden Kaza!

Kaza, Kağıthane TEM Otoyolu Okmeydanı Bağlantı Yolu girişi Ankara istikametinde saat 13.30 sularında yaşandı. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgilere göre, emniyet şeridinde duran 34 NN 1042 plakalı araçta, Mert Aluçlu'nun kullandığı 34 BIT 497 plakalı araç çarptı. Çapmadan dolayı öndeki aracın sürücüsü aracın içerisinde sıkıştı. Diğer sürücüler ve vatandaşların haber vermesi ile olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi gönderildi. Otomobil içerisinde sıkışan sürücü, etraftaki insanlar tarafından sıkıştığı yerden kurtarıldı. Yaralı iki sürücü ambulans ile Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi.

Oğlunun kaza yaptığı haberini alınca olay yerine gelen baba Mustafa Aluçlu 'Oğlum işyerine geç kalmış. Onun için biraz hızlı gidiyormuş. Önüne TIR çıkınca sağ taraftan geçmek istiyor. O sırada sağ şeritte bekleyen otomobile çarpmış.Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Ben de şimdi hastaneye gidiyorum' açıklamasında bulundu.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal