Kulaklıkta Devrim "Meizu"

Meizu, modern ve farklı kulaklığı Meizu EP52 ile dikkatleri üzerine çekiyor.

17.02.2018-11:19 - (Son Güncelleme: 17.02.2018-11:01) Kulaklıkta Devrim "Meizu"

Bluetooth spor kulaklık kategorisinde oldukça söz iddialı olan Meizu EP52, son derecehafif olması ve sunduğu rahatlık ile spor severlerin öncelikli tercihleri arasında zirveyi almaya hazırlanıyor.
EP52’de kullanılan özel tasarlanmış silikon malzemesi esneklik ve dayanıklılığı bir araya getirerek mükemmel bir tasarım sunuyor. Ağırlığı konusunda da neredeyse harikalar yaratan EP52’de kullanılan teknik donanımlar, geliştirilmiş yapısı ve ivedilikle dengelenmiş tasarımı sayesinde ağırlığın omuz ve boyun bölgesine dağılmasını sağlıyor. Her biri 3 gram ağırlığındaki kulaklıklar sayesinde egzersizinizi de yarıda bırakmak zorunda hissetmiyorsunuz.

Salon Efekti Sensörü Ve Çağrı Sonlandıran Mıknatıslar

Mıknatısları sayesinde birbirine yapıştırılabilen EP52 kulaklıklar aynı zamanda salon efekti sensörüne sahip. Kullanımda olmayan zamanlarda kulaklıkları birbirine mıknatıs opsiyonlu sayesinde yapıştırırak isterseniz müziği beklemeye alabilir veya bir telefon çağrısını bitirebilirsiniz. EP52 kulaklıklar 5 dakika boyunca birbirine yapıştırılırsa, cihaz kendini otomatik olarak sonlandırıyor.

2 Saat Şarj Et, 8 Saat Müzik Dinle

Meizu EP52 sahip olduğu düşük pil tüketimi opsiyonuna ek olarak, 130 mA/sa oldukça yüksek ömürlü bir pille çalışıyor. Bu, sekiz saat müzik oynatma, Bluetooth aktif durumdayken 150 saat veya kulaklık kapalı olduğunda 700 saat pasif bekleme süresi anlamına geliyor. EP52'yi şarj etmek ise oldukça kısa bir süre yani iki saat sürüyor.

Suya karşı tam faktörlü korumalı olduğunu kanıtlayan IPX5 onayına sahip olan EP52 ile terlemeye bağlı olarak kulaklıkta oluşabilecek zararlar konusunda  endişelenmeye lüzum bırakmyor. Sahip olduğu Bluetooth 4.1 desteği ile güvenilir bağlantı ve kaliteli ses deneyimi sunan EP52, İngiliz CSR 8645 Bluetooth yongası ve Qualcomm aptX dijital ses dizlimi  kullanıyor. 

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal