Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et

Facebook Çöktü, Erişim Sağlanamıyor

Facebook ve Instagram dünya çapında çöktüğü belirtildi. Siteye girmeye çalışan kişiler 'Üzerinde çalışıyoruz, en kısa zamanda düzelteceğiz' şeklinde uyarı çıkarıyor. Türkiye'de ise erişim problemi bulunmuyor.

22.02.2018-15:36 - (Son Güncelleme: 22.02.2018-15:42) Facebook Çöktü, Erişim Sağlanamıyor

Facebook başta Avrupa olmak üzere ABD ve Asya'da pek çok bölgede çökmüş durumda. Erişim problemi Türkiye'de yaşanmazken, Avrupa ve Asya'daki pek çok ülkede erişim sorunu dikkat çekiyor. Facebook'tan konuyla ilgili bir açıklama yok; ancak sayfaya giremeyen kullanıcıları karşılayan mesaj şöyle:

Öte yandan Mark Zuckerberg'in onca servetine rağmen, küçük bir garajda yaşayan Facebook işçilerinin zorluklarla dolu hayatı Avrupa'da gündeme geldi.

Mark Zuckerberg'in 68,5 milyar dolar servetine rağmen Facebook işçileri geçim zorlukları ve yaşam problemleri çektiği Batı basınında gündeme oturdu.

Wall Street Jornal'de yer alan habere göre, Facebook'un yarın açıklanacak ikinci çeyrek bilançosunu beklerken, 2016'yı 10 milyar dolardan fazla net kârla kapımış olan sosyal medya tekelinin 4,13 milyar dolar kâr edeceğini beklentiler arasında.

Yine The Guardian'daki bir haber, Facebook çalışanlarının ay sonunu getiremediğini manşetine taşımıştı.

Facebook'un kurucu elamanı Mark Zuckerberg'in 68,5 milyar dolarlık kişisel mal varlığına vurgu yapılan haberde, şirketin yemekhanesinde çalışan ailenin geçim sıkıntıları öne çıktığı görülüyor. Facebook'un çalışanlarından Nicole ve eşi Victor, Zuckerberg'in malikanesinin hemen yakınlarında bir garajda yaşadıklarını ifade ettiler.

"DÜNYAYI DOLAŞMAK ZORUNDA DEĞİL. BU ŞEHİRDE NELER OLDUĞUNU ÖĞRENSİN"

İki otomobilin sığacağı büyüklükte bir garajda yaşamını sürdüren Facebook işçisi karı koca, patronları Zuckenberg'in "dünyadaki zorlukları görmek ve insanların umutları ile problemlerini tanımak" temalı seyahatlerine tepki gösterdi. Nicole, "Dünyayı dolaşmak zorunda olmadığını. Bu şehirde neler olduğunu görse ona yeter" diyor.

ASGARİ ÜCRETİN ÜZERİNDE MAAŞ ALIYORLAR AMA...

Flagship Facility Services'ın taşeronluğuna bağlı çalışan elamanlar Facebook'un saatte 15 dolar olarak belirlediği asgari ücretin üzerinde, 17,85 dolar ile 19,85 dolar arasında değişen ücretlerle çalışıyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal
Daha fazla içerik yok
;