Yüzüklerin Efendisi Oyunu

Yüzüklerin Efendisi oyunu inceleme? Battle for Middle Earth oyunu incelem? Oyunla alakalı detayları sizler için derledik.

11.05.2018-16:34 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-16:18) Yüzüklerin Efendisi Oyunu

J.R.R. Tolkien'ın kitaplarının bir aşığı ve Orta Dünya hayranı olarak uzun süredir aklımda bu tarz bir inceleme yapmak vardı sevgili oyu severler fakat o gün hiç gelmemişti... Ta ki şimdiye kadar.

Battle for Middle Earth

Electronic Arts’ın büyük beklenti ve umutla beklememizi tavsiye ettiği, Orta Dünya’nın savaşlarını hikaye olarak alan gerçek zamanlı strateji oyunu Battle for Middle Earth çoktan piyasaya çıktı. EA personelinin Yüzüklerin Efendisi projesine ne kadar değer verdiğini, ayrıntılara ne değin dikkat ettiklerini ve en mühim olanı filmi (yani kitabı) aynen yaşamamızı sağlamak amaçlı ne derece sıkı çalıştıklarını herkes biliyor. Piyasaya çıkmış olan “The Two Tower” ve “The Return of the King” oyunları ile bu gerçekleri görmüştük. Hal bu şekilde olunca Battle for Middle Earth’ün de son derece iyi olacağını Orta Dünya’yı harika derecede gerçekçi yapacaklarını biliyorduk.

E3 2004 fuarındaki tanıtımları esnasında, üst düzey görselliğini kanıtlayan videoları ile büyük ses getiren oyunun, genel manada grafikleri, oynanabilirliği ve film müziklerini aynen kullandığı gündeme geldi. Hiç kimse senaryosundan veya hikaye aşamaısında söz etmedi. Filmde yer alan bütün karakterleri kontrol edebileceğimiz ve çok büyük ordularla harika savaşlar yapacağımız söylendi sadece. Aslında hikayenin ne tür olacağını söylememeleri bizi şaşırtmadı denebilir. Çünkü kitapta ne olmuşsa aynen öyle olacağından emindik.(!)

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal