YouTube O Özelliğini Kapattı!

YouTube, yeni politikasını bildirirken bildirimleri kapattığını açıkladı.

11.08.2020-10:25 - (Son Güncelleme: 11.08.2020-10:22) YouTube O Özelliğini Kapattı!

Popüler video izleme sitesi olan YouTube, yeni politikasını duyurdu. Bundan sonra abone olduğunuz kanallardan gelen yeni video bildirim  e-postalarını almayacaksınız. YouTube, bu bildirimleri kapattığını açıkladı.

Bilhassa pek çok YouTube kanalına üyeyseniz, bu kanallara yüklenen videolarla alakalı e-postaların gelen kutunuzda yığılmasına tanık olmuş olabilirsiniz.

Bilişim sitesi CHIP'de yer alan habere göre bu uyarıları kapatmaya imkan olsa da, herkes bu işlevi bilmiyor ve bu sebeple Google, yeni yüklenen videolar için eposta uyarılarını 13 Ağustos tarihinden itibaren kapatacağını açıkladı.

Değişiklik sadece e-posta uyarılarını içerecek, yeni yüklenen videolarda bildirimler iOS ve Android'deki mobil uygulamalar ya da web üzerinden yapılacak.

Google, e-posta uyarılarını kaldırmasının nedeninin, bu epostaların sadece % 0,1'inin açılması olduğunu belirtiyor. Firma, YouTube hesabıyla alakalı başka epostaların bundan etkilenmeyeceğini bildirdi.

Şirkete göre eposta uyarılarının olmaması, kendi deneylerinde 'izleme süresi' üzerinde bir tesiri olmadı. Değişiklik ufakta olsa da, çok fazla kanala abone olan kullanıcıların e-posta kutusunu birazda olsa rahatlatabilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal