Youtube Arka Planda Çalma

Bugün herkesin tek bir sorunu varsa oda YouTube'nin arka planda videoyu duraklatmasıdır. Bu sorunun çözümünü sizin için bulduk. Peki YouTube arka planda çalma nasıl olur_

10.05.2018-11:08 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-11:32) Youtube Arka Planda Çalma

YouTube’un mobil uygulaması arka planda çalışmadığından çok sık olarak sorun yaratıyor ve kullanıcıyı kendine kilitliyor. Fakat bu durumunda da bir çözümü var. YouTube’da sayısız müzik videosu veya görüntü olarak izlenmeye gerekesininim duyulmayan içerik videosu mevcut.

YOUTUBE ARKA PLANDA ÇALMA

Yolda giderken ya da en kolay sosyal medyanızı kontrol ederken YouTube’nin arka planda çalışması içinse küçük hareketler yapmalısınız. Hem Android hem de iOS telefonlar için ayrı ayrı çözümler mevcut. Android için ipuçları iOS bu konuda biraz zor olsa da Anroid’de YouTube’yi arka planda kullanmak çok daha basit. Bu durum için birden fazla seçenek var elbette. Ancak önce en kolay olanını anlatarak başlayalım.

Özellikle uygulamayı arka plana alamıyorsanız, Galaxy Note 8, LG V30 gibi cihazların çoklu ekran özelliğini kullanabilirsiniz. Böylece ekranı ikiye bölerek, bir yandan uygulamayı açık tutup bir yandan da sosyal medyada rahat rahat takılabilirsiniz.

Android kullanıcıları için bir diğer alternatif ise Chrome tarayıcıyı kullanmak. YouTube’a Chrome uygulamasından girdiğinizde tarayıcı sizi otomatik olarak mobil için ayarlanmış olan siteye gönderiyor. Sağ üst tarafta bulunan üst üste üç noktaya tıklayarak “Masaüstü sitesi iste” kısmına tıklarsanız, uygulamanın masaüstü görünümüne erişebiliyorsunuz. Burada videoyu başlattığınızda Chrome uygulamasından çıkarsanız video “duraklatılıyor“. Kontrol panelinden videoyu tekrardan başlatıp, videonuza kaldığınız yerden izlemeye devam edebilirsiniz.

İPhone telefonlar için üçüncü parti aplikasyonlardan yararlanabilirsiniz. Bunun için de üçüncü parti bir tarayıcı olan Dolphin aplikasyonu kullanılabilir. YouTube videosunu başlattıktan sonra aplikasyondan çıkarsanız video durduruluyor. iOS’in kontrol merkezine girip “oynat”a tıklarsanız video kaldığı yerden devam ediyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal