Yerli Zıhlı Muharebe Aracı TULPAR'ın Yeni Atış Testleri Tamamlandı

OTAKAR’ın geliştirdiği yerli zıhlı muharebe aracı TULPAR’ın yeni test görüntüleri yayınlandı. Görüntülerde atış yaparken görebildiğimiz araç, modüler yapısı sayesinde çok amaçlı olarak kullanılabiliyor.

15.10.2020-10:41 - (Son Güncelleme: 15.10.2020-11:27)

Yerli ve milli savunma sanayisinde büyük atılım yapan ve yerli imkanlarla yapılan araçlarını dünyaya ihraç eden Türkiye, yeni zırhlı araç ve silah sistemlerini geliştirmeye devam ediyor. OTAKAR’ın geliştirdiği TULPAR zırhlı muharebe aracının yeni testleri yayınlandı.

TESTLERİ BAŞARIYLA TAMAMLADI

TULPAR’ı sahada ateş yaparken gördüğümüz görüntüler için firma “Modüler yapısı ile insanlı veya insansız silah sistemleri, havan ve hava savunma sistemlerinin entegre edilmesine olanak sağlayan TULPAR Zırhlı Muharabe Aracımız Şereflikoçhisar’daki atış testlerini başarıyla tamamladı.” açıklamasını not düştü.

OTAKAR TULPAR ÖZELLİKLERİ

Modüler yapısı ile çok amaçlı olarak kullanılabilen TULPAR, gelecekte ortaya çıkabilecek gereksinimlere cevap verebilecek, 28000 kg ile 45000 kg arasında genişleme potansiyeline sahip çok amaçlı paletli araç olarak tasarlandı. Modüler tasarım yaklaşımı, farklı konfigürasyonlar için ortak gövde yapısı ve ortak alt sistemler kullanılabilmesini sağlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal