Yerli Şirket Trexo Dünyada İlk Olan Teknolojisini Duyurdu

Teknopark İstanbul'da faaliyet gösteren Trexo İnovasyon, fotoğraf üzerinden rota planlaması yapabilen dünyanın görüntü işleme teknolojisine sahip ilk masaüstü "dolly"si Trexo Wheels'i duyurdu.

09.09.2020-11:51 - (Son Güncelleme: 09.09.2020-11:49) Yerli Şirket Trexo Dünyada İlk Olan Teknolojisini Duyurdu

Ülkemizden çıkan girişimlerin arasına bir yenisi daha eklendi. Farklı bir masaüstü konsepti geliştiren şirket bu alanda dünyada ilklerden birini gerçekleştirdi.

TREXO WHEELS NEDİR?

Trexo Wheels, düz zeminler üzerinde lineer, dairesel ve komplike görüntüler alınmasını sağlıyor. Hareketli çekimler ve video içerikleri için ideal olan ve sadece 1,1 kilogram ağırlığındaki cihaz; 2,7 kilograma kadar olan cep telefonları, DSLR kameralar ve aynasız kameralarla da kullanılabiliyor. Trexo Wheels, aynı zamanda 4 saate kadar kullanıma imkan sağlayan pil ömrü sunuyor.

KOMPLİKE KAMERA HAREKETLERİ YAPABİLİYOR

Sınırsız ve özgürce rota çizilmesini sağlayan Trexo Wheels ile komplike kamera hareketlerinin kontrolü sezgisel tasarıma sahip iOS ve Android uygulamaları üzerinden gerçekleştirebiliyor. Trexo Wheels ile çizilen lineer, dairesel ya da komplike kamera hareketlerini tek bir tuşla TimeLapse videolara dönüştürmek ve üzerinde bulunan port sayesinde kamerayı istenilen şekilde tetiklemek mümkün olabiliyor. Kullanıcılar, mobil bir cihaza ihtiyaç duymadan lineer ve dairesel hareketleri Trexo Wheels'e öğreterek çok pratik ve hızlı bir şekilde etkileyici çekimler yapabiliyor.

DÜNYADA İLKLERİ YAPIYORLAR

Trexo Wheels'in ortaya çıkmasını sağlayan ekip aynı zamanda RedDot Tasarım ödüllü dünyanın en hızlı kurulan gimbalinin ve hareket kontrolü ile donatılmış dünyanın üç eksende rota kaydı yapabilen ilk gimbal aracı MoCoCar'ı da üretti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal