Yeni Nesil Mikro Evle Tanışın: Ecocapsule

2015 yılında kurulan Slovak firma, Ekokapsül’ün üretimini ilan etti. Eşi benzeri bulunmayan mikro evlerin sürülebilmesi için bir insan gücüne ihtiyaç duyulmuyor. Kulağa hoş gelen özellik, oldukça büyük yankı uyandırdı.

15.02.2018-15:12 - (Son Güncelleme: 15.02.2018-15:00) Yeni Nesil Mikro Evle Tanışın: Ecocapsule

Biçim olarak yumurtaya benzeyen ilk hareketli mesken, Bratislava’nın merkezinde bulununan UNIQ binasının çatısında sunuldu ancak yakında Japonya’daki yeni sahibine iletilecek.

İlk adımda 50 parça ile sınırlı dizisi, ABD, Japonya, Avustralya ve AB’deki müşteriler için satışa açılmaya hazırlanılıyor.

 

Şirketin yöneticisi “İlk mikro evin piyasaya sürülebilmesi için aylarca süren bir proje geliştirme aşamasından geçtik. 2018 yılında ise seriden parçalar üretmek ve mikro evleri yeni sahiplerine teslim etmek istiyoruz. Önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde daha büyük bir kitleye hitap ederek, yolumuza devam edeceğiz.” şeklindeki açıklamalarıyla yeni mikro evlerin artacağından ve daha popüler bir kitle tarafından kullanılacağından bahsediyor.

Yeni nesil evler nispeten mini olmasına karşın, enerji bakımından oldukça kullanışlı. İki kişiyii rahatça barındırabilecek evde mutfak, tuvalet ve sıcak duş gibi tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilecek eklemeler de unutulmamış. Bunların yanı sıra katlanabilir yatak özelliği sayesinde spor aletleri veya özel ekipmanlar için de çok fazla saklama alanı kullanıcılara sunulmaktadır.

Her özelliğin en küçük ayrıntısı dahi düşünülerek geliştirilen mini kapsül, yumurta şekli sayesinde yağmur suyu ve çiğin toplanmaması için optimize edilmiştir. Yağmur suyu için özel olarak geliştirilen filtreler sayesinde, yaşayanların herhangi bir su kaynağına ihtiyaç duymadan, yağmur suyundan yarar sağlamasına ise olanak tanınmıştır.

 

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal