Yeni 'Call of Duty' Oyunu Türkiye’de Trabzon’da Geçecek

Activision’un popüler aksiyon savaş oyunu serisinin yeni yapımı Call of Duty: Black Ops Cold War’da Türkiye’de Trabzon şehrinde geçen bölümler de yer alacak.

27.08.2020-17:24 - (Son Güncelleme: 27.08.2020-17:18) Yeni 'Call of Duty' Oyunu Türkiye’de Trabzon’da Geçecek

Merakla beklenen Call of Duty: Black Ops Cold War oyunundan fragman yayınlandı. Soğuk Savaş dönemindeki operasyonları konu alacak olan oyun Vietnam, Sovyet Rusya, Doğu Berlin gibi bölgeler dışında Türkiye’den de sahneler barındıracak. Oyunun fragmanın da bir sahnedeki havalimanının isminin ‘Trabzon Belediye Havalimanı’ olması Türk izleyicilerin gözünden kaçmadı.

FRAGMANDA TRABZON DETAYI

Call of Duty: Black Ops Cold War, eski bir Call of Duty oyunu olan Black Ops'un devamı niteliğinde. Dünyanın dört bir yanındaki yaşanmış siyasi ve askeri olaylara odaklanacak olan oyun, bu bağlamda oyunculara etkileyici bir deneyim sunacak. Çünkü oyun, sadece belirli bir ülkenin belirli bir bölgesinde geçmeyecek.

CALL OF DUTY: BLACK OPS COLD WAR ÇIKIŞ TARİHİ

Activision, oyunun resmi duyurusunu yaptıktan sonra Call of Duty: Black Ops Cold War'ı ön siparişe açtı. PlayStation 4 ve Xbox One sahipleri için standart sürüm, 499 TL fiyat etiketine sahip. PC kullanıcılarıysa oyuna şu an için Blizzard Shop üzerinden 59,99 euro (520 TL) karşılığında ulaşabiliyorlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal