Yazılım Devleri Türkiye Turu’nda

Kısa süre önce “Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği” ile yapılan düzenlemeyle, e-fatura zorunluluğu için yıllık brüt satış hasılatı sınırının 10 milyon TL’den 5 milyon TL’ye düşürülmesi e-Dönüşüm kapsamına giren işletme sayısını da artırdı.

21.02.2020-18:44 - (Son Güncelleme: 21.02.2020-18:29) Yazılım Devleri Türkiye Turu’nda

E-Dönüşüm için çözüm arayan işletme sayısı artarken, e-dönüşümü muhasebe süreçlerine entegre eden dijital uygulamalara olan ilgi de artış göstermeyi sürdürüyor.

İş süreçlerini hızlandıran, kolaylaştıran çözümler sunan ve işletmelerin finansal operasyonlarını daha verimli yönetmesini sağlayan Zirve Yazılım, Mikro Yazılım ve Paraşüt’ün iş birliğiyle gerçekleştirilen “e-Dönüşüm Uygulamaları Semineri”nde yeni tebliğ kapsamında merak edilen sorular masaya yatırılacak.

Zirve Yazılım çatısı altında 35 farklı ilde gerçekleştirecek seminerler, Türkiye’nin dörtbir yanındaki mali müşavirlere ulaşacak. Müşavirlerin ihtiyaç duydukları her alanda uçtan uca teknoloji çözümleri sağlamayı hedefleyen seminerler, dijital dönüşümünün yol haritasını sunacak.

e-Dönüşüm süreçlerinin uygulamalı anlatımının da gerçekleştirileceği seminerlerde; Mikro Yazılım’ın bulut tabanlı, yenilikçi ürünü MikroX ve Paraşüt’ün e-faturaya entegre olarak çalışan ön muhasebe çözümleri de tanıtılacak.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal