Xiaomi, Türkiye'de Bir Mağaza Daha Açacak

Son yılların büyüyen teknoloji şirketleri arasında gösterilen Xiaomi, Türkiye pazarını sevdi. Ülkemizdeki faaliyetlerini artırmayı hedefleyen şirket Türkiye'de bir mağaza daha açmaya hazırlanıyor.

17.03.2020-16:24 - (Son Güncelleme: 17.03.2020-16:18) Xiaomi, Türkiye'de Bir Mağaza Daha Açacak

Yakın bir dönemde İstanbul'a mağaza açmasıyla gördüğü ilgiden memnun kalan Xiaomi firmasının bu sefer ki adresi Bursa olacak. Bursa'daki ilk mağazasını açacak şirket, Mi Store'un yeri olarak da Sur Yapı Marka Avm'yi belirledi.

Markanın ürünlerinin mağaza sayesinde doğrudan deneyimleme fırsatı bulacak kullanıcılar, Xiaomi'ye bir adım daha yaklaşmış olacak. Ayrıca mağazadaki tüm ürünler Xiaomi Türkiye garantisiyle satışa sunulacak.

Açılışını 21 Mart'ta gerçekleştirmeyi planlayan şirket ayrıca o güne özel tüm akıllı telefonlarında yüzde 15 indirim uygulayacak. diğer kategorilerdeki ürünlerinde ise yüzde 20 indirim fırsatı sunacak.

Tüm bunların yanında 1000 TL ve üzeri alışveriş yapan ilk 150 müşterisine de Mi Band, sonraki 150 müşterisi için Earbuds kulaklık ve diğer 150 müşterisi için de powerbank hediye edecek şirketin kullanıcı ve müşterileri için mağazada çeşitli etkinlikler düzenleyeceği belirtiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal