Xiaomi Redmi 5A Özellikleri

Xiaomi Redmi 5A fark yaratan tasarımı, üstün yazılım ve donanım performansı ve ayrıca özellikleri ile tüm dikkatleri tamamen üzerine çekiyor.

02.05.2018-00:23 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-00:21) Xiaomi Redmi 5A Özellikleri

Xiaomi Redmi 5A 16 GB

 Dünyanın önde gelen akıllı telefon üreticileri listesinde üst sıralarda yer bulan ve ayrıca ürettiği akıllı telefon modelleri sayesinde bu konumunu gün geçtikçe yukarı basamaklara taşıyan markanın Xiaomi Redmi 5Aserisi onu kendi klasmanında tercih sebebi kılmaya devam ediyor. Ekran özelliklerinden başlayarak kamera kalitesine, batarya kapasitesinden performans ve verimlilikten muazzam sonuçlar elde eden temel donanım yapısına kadar üstün özelliklerle donatılmış olan Xiaomi Redmi 5A 16 GB özellikleri diğerlerine göre oldukça fark yaratıyor. 5 inç ekranlı, HD (720x1280 pixel) görüntü kaliteli, 13 megapixel arka ve 5 megapixel ön kamera çözünürlüklü, 4 çekirdekli Xiaomi Redmi 5A 16 GB fiyatları kullanıcılar açısından tercih edilebilir oluyor.

Üst Düzey Kamera Özellikleri ile Kaliteli Çekimler

Xiaomi Redmi 5A 16 GB modelleri kamera anlamında diğer modellere göre oldukça başarılı özelliklerle donatılmış biçimdeüretiliyor. 13 megapixel kalitesinde olan kamera çözünürlüğü sayesinde fotoğraf ve video çekim başarısı hemen diğerlerine nazaran fark ediliyor. Panorama, HDR, otomatik odak, yüz algılama, konum etiketleme ve Burst (seri çekim) modlarını bünyesinde barındıran kamera, LED flaş ile destekleniyor. Özellikle bu LED Flashçok güçlü üretilmiş. Sosyal medya paylaşımlarının zirvede olduğu günümüz koşullarında bu özellikler paylaşımı hem kolaylaşmasında yardımcı oluyor hem de oldukça eğlenceli hâle getiriyor. 1080p (Full HD) video kayıt çözünürlüğü bulunan Xiaomi Redmi 5A ile harikulade çekimler kolayca yapılıp anında sosyal medya hesaplarınızda paylaşılabiliyor. Xiaomi Redmi 5A klasmanı içerisinde fark yaratan donanımsal niteliklerinden bir diğeri de onun ön kameras. 5 megapixel ön kamera çözünürlüğü ve 720p ön kamera video çözünürlüğü özelliklerine sahip olan ve yüz tanıma özellikli cihazın ön kamerasında self-timer (zamanlayıcı) da bulunuyor. Ön kamerada zamanlayıcı olması ise öz çekim (selfie) kalitesini doğrudan armasını sağlıyor ve böylece kendinizin en güzel çıktığı enstantaneyi yakalamanız çok daha kolay oluyor ve sosyal medya hesaplarınızda daha güzel fotoğraflar ve videolar barındırıyorsunuz

 Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal