Xiaomi Mi 10 Pro'nun Kamerası ile Uzaydan Fotoğraf Çekildi

Xiaomi markasının Mi 10 Pro modeli için geliştirdiği kamera, bir süre önce Çin'de uzaya gönderilen roketlerden birine yerleştirildi. Burada güçlü kamera ile pek çok fotoğraf çekilirken, bu fotoğraflar paylaşıldı.

14.03.2020-13:07 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-12:31)

Şubat ayında duyurulan ve henüz Türkiye pazarına girmeyen Xiaomi'nin kamerası uzayda denendi. İlerleyen dönemde ülkemizde de göreceğimiz telefonun güçlü bir kamerası bulunuyor. Üretimi Samsung tarafından yapılan kamera 108 megapiksel özelliğine sahip.



Kamerayla uzayda çekilen fotoğraflar duvar kağıdı olarak kullanıbilecek kadar yüksek bir çözünürlüğe sahip. Çekilen çok sayıda fotoğraf olduğu biliniyor. Fotoğrafların tamamını ise Xiaomi kullanıcısı iseniz Mi Community'nin resmi web sayfası üzerinden giriş yaparak indirebilirsiniz. Belirtmek gerekirse şirket fotoğrafların 500 kilometre yükseklikten çekildiğini belirtiyor.

Xiamo'nin fotoğrafları paylaşırken kullandığı ifadeler ise şu şekilde oldu: "Mi 10 Pro'nun 108MP kamerasıyla hayal gücünüzü ateşlemeyi umuyoruz. Dünya Ana'mızı farklı bir açıdan görmek şaşırtıcı. Bunların nerede olduğunu tahmin edebilir misiniz?"



Gönderilen uydu üzerinde alçak dünya yörüngesinde çekim yapan kameranın, Xiaomi'nin bundan sonraki modellerinde de kullanılacak gibi görünüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal