Xiaomi Mi 10 Pro Türkiye’ye Gelecek mi?

Çinli teknoloji şirketi Xiaomi’nin üreticisi olduğu Mi 10 Pro ve Mi 10 modelleri geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı. Almak isteyen teknoloji severlerin Türkiye’de ne zaman satışa çıkacağını düşündükleri cihaz hakkında olumsuz haberler geliyor. Eğer bilgiler doğruysa Mi 10 ve Pro Türkiye’ye gelmeyecek.

26.03.2020-15:57 - (Son Güncelleme: 26.03.2020-15:46) Xiaomi Mi 10 Pro Türkiye’ye Gelecek mi?

Takip edenler bilirler. Xiaomi Türkiye, tanıtıldığından bugüne Mi 10 serisi için sık sık paylaşımlar yapıyor. Hatta son olarak “Bekleme sona eriyor. 27 Mart için geri sayım başlasın! Tüm detayları keşfetmek için online tanıtımı kaçırma” ifadelerinin kullanıldığı bir paylaşımı yapılmıştı.

Xiaomi, Mi 10 ailesinin küresel bazda tanıtımını henüz gerçekleştirmedi. Ancak bunun için tarih veren şirket 27 Mart tarihini duyurmuştu. Ancak gelen haberlere göre nedeni şimdilik bilinmese de Xiaomi Mi 10 Pro, Hindistan’da ve İngiltere’de satışa sunulmayacak.

Bu açıdan şirketin Türkiye’de için benzer bir adımı atma ihtimali bulunuyor. Bu henüz kesinleşmiş olmasa da şimdiye kadar Xiaomi Türkiye sayfası paylaşımlarında Mİ 10 Pro’yu hiç kullanmadı.

Bu nedenle ülkemizde bu iki üründen Xiaomi Mi 10’un satışa çıkacağı Mi 10 Pro’nun ise gelmeyeceği bilgileri dolaşıyor. Şirketin Türkiye yetkilileri ise konu hakkında şimdiye kadar bir açıklamada bulunmadı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal