Windows 10 Bir Kez Daha Hatalı Güncelleme Aldı

Hatırlayacağınız üzere daha önce Microsoft’un Windows 7’ye verdiği son güncelleme ve Windows 10 için verdiği bir güncelleme de sistemde önemli kullanım hatalarına sebep olduğunu yazmıştık. Bu defa şirket istikrarını bozmadı, Windows 10 için bir kez daha hatalı güncelleme yayınladı.

10.03.2020-15:29 - (Son Güncelleme: 10.03.2020-15:29) Windows 10 Bir Kez Daha Hatalı Güncelleme Aldı

Mirosoft’un kullanıcılarına bir kez daha hatalı sunduğu güncelleme Şubat ayının sonunda yayınladığı KB4535996 güncellemesi, hatalı olması nedeniyle kullanıcılarının güvenliği için de bir risk oluşturuyor.

Geçtiğimiz ayın sonunda Windows 10’un 1903 v3 1909 sürümleri için yayınladığı KB4535996 güncelleştimesi, kullanıcıların sorun yaşamasına ve şirkete şikayette bulunmasına neden oldu.



Güncelleştirmeyle gelen hatalardan biri bazı oyunlarda ciddi oranda FPS düşüşü yaşanması. Seste de bazı bozulmalar meydana gelirken, güncelleme sonrası bilgisayar performansında da sorun yaşayan kullanıcıların sayısı da epey arttı.



Bazı Windows 10 kullanıcıları da güncellemeyi yüklediklerinden sonra bilgisayarlarının uyku modunda sıkıntı yaşaladıklarını yazdı. Buna göre işletim sistemi uyku moduna geçemiyor. Gelen bilgilere göre cihaz uyku moduna geçse bile birkaç dakika sonra nedensizce uyanıyor.



Kullanıcılarına çözümden çok yeni sorunlar çıkaran şirketin şu an ne yaptığını bilmiyoruz. Ancak bu durumların sık yaşanmaya başlaması şirketin marka değerine zarar veriyor. Kullanıcı güvenirliliğini aşağı çekiyor.



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal