WhatsApp'tan Yeni İletildi Bilgisi Özelliği

WhatsApp, yeni gelen beta güncellemesinde, ‘iletildi bilgisini’ kullanıcılara açtı. WhatsApp Beta programı kullanıcıları bu özellik ile mesajlarının kaç kez iletildiğinin bilgisini görebilecek.

01.04.2019-15:25 - (Son Güncelleme: 01.04.2019-15:10) WhatsApp'tan Yeni İletildi Bilgisi Özelliği

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma platformu WhatsApp, yalan haberlerin hızlı yayılmasının önüne geçmek amacıyla mesaj iletme özelliğini sınırlandırmıştı. Şimdi ise iletilen mesajların kaç kişiye gönderildiğinin bilgisini göstermek için çalışıyor.

WhatsApp, yeni gelen beta güncellemesinde, ‘iletildi bilgisini’ kullanıcılara da açtı. WhatsApp Beta programı kullanıcıları bu özellik ile mesajlarının kaç kez iletildiğinin bilgisine ulaşabilecek. Özellikle birlikte kullanıcılar sadece kendi ilettikleri mesajların kaç defa iletildiğini görebilecek bu yüzden kullanıcı kendisine iletilen mesajın kaç kez iletildiğini görmek istiyorsa o mesajı iletmesi gerekecek. Bununla birlikte, bir mesajın kaç kez iletildiğini görmek için mesaj birden fazla sohbette iletilmiş olmalı.

 

İKİ KİŞİ HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda WhatsApp üzerinden yayılan yalan haber sebebiyle Hindistan’da iki kişi Yaşamını yitirmişti.

WhatsApp, iletildi bilgisi özelliğini bu gibi kötü sonuçlara neden olacak yalan haberlerin yayılmasını önlemek için geliştirdi.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydır.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal