Whatsappta Arkadaşımın Fotoğrafını Göremiyorum

Whatsapp'ta arkadaşınızın fotoğrafını göremiyor musunuz? Whatsapp’ta arkadaşınızın profil resmi görünmüyorsa bunun birkaç tane nedeni olabilir. Whatsapp'ta profil resmi görünmüyor diyorsanız işte size sebebi...

02.06.2020-13:55 - (Son Güncelleme: 02.06.2020-14:54) Whatsappta Arkadaşımın Fotoğrafını Göremiyorum

Whatsapp'ın gizlilik ayarları her farklı kullanıcıya göre ayar yapmaya olanağı veriyor. Örneğin eğer telefonuzda kayıtlı bir kişinin Whatsapp'ta profil resmi görünmüyorsa bunun nedenleri şunlar olabilir. İlk olarak kullanıcı fotoğraf koymayabilir; yani fotoğraf hiç eklememiş veya profil fotoğrafını kaldırmış olabilir. Bu olasılıklardan biri. Fakat bu olasılık diğer ihtimallere göre son derece düşük elbette. Öteki ihtimal ise sizin artık o arkadaşınızın telefon rehberinizde yer almaması. Yani arkadaşınız eğer profil fotoğrafının yalnızca telefon rehberindeki kullanıcılar tarafından görülebilir talep ediyorsa ve siz de bu fotoğrafa bakamıyorsanız, diğer tarafın sizi telefon rehberinden çıkarmış olma ihtimali yüksek.

Fakat çok büyük ihtimalle engellenmiş de olabilirsiniz; şayet engellendiğiniz sırada artık karşınızdakine ne mesaj gönderirseniz gönderin her zaman tek tik işareti yer alacak. Bu işaret mesajın hiçbir zaman okunmayacağı anlamına da gelir. Bundan dolayı fotoğrafına bakamadığınız birine mesaj göndermeye çalışın ve bekleyin. Telefonunun kapalı ya da internetinin o sıralar olmama olasılığını da düşünüp bir süre bekleyebilirsiniz. Fakat sürekli tek tik görülüyorsa engellendiğinize emin olabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal