WhatsApp, Yanlış Kişilere Gönderilen Görseller İçin Yeni Özellik Getiriyor

WhatsApp, görsellerin yanlış kişilere gönderilmesini engellemek için yeni bir özelliği test ediyor. Yeni özellik sayesinde görsel gönderirken gönderilen kişinin adını görebileceksiniz.

17.06.2019-11:00 - (Son Güncelleme: 17.06.2019-10:56)
Son Dakika Gündem Haberleri için asagi kaydirin.

Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, devamlı olarak güncellemeler ile yenileniyor. Uygulamaya son gelen özelliklerden bir tanesi ise kullanıcıların, görsellerin doğru kişilerle paylaşıldığından emin olmasını amaçlıyor.

Artık bir görseli paylaşırken, alıcı adlarını görebilmek mümkün olacak. Bu şekilde mesajın doğru kişiye gittiğinden emin olmak için ikinci bir kontrol olacak.

ŞU ANDA YALNIZCA BETA KULLANICILARINA AÇIK

Özellik şu anda sadece beta kullanıcılarına açık. WhatsApp'ın bu özelliği yakın zamanda diğer kullanıcılara da açması düşünülüyor. Uygulamanın iPhone kullanıcılarının hizmetine sunulup sunulmayacağı bilinmiyor.

YENİLENME SÜRECİ İÇİNDE

WhatsApp son dönemde ciddi bir yenilenme süreci içinde. Facebook'un sahip olduğu uygulama, yakın zamanda sık sık farklı özellikler test ediyordu. Bu özelliklerin bir bölümü son kullanıcıya hiç ulaşmadı. Betadaki bu kontrol sisteminin normal uygulamaya da gelip gelmeyeceğini göreceğiz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal