WhatsApp Web İçin Parmak İzi Özelliği Geliyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp Web uygulamasını daha güvenli hale getirecek yeni parmak izi özelliği üzerinde çalışıyor.

18.09.2020-09:35 - (Son Güncelleme: 18.09.2020-09:29) WhatsApp Web İçin Parmak İzi Özelliği Geliyor

Mobilde olduğu kadar masaüstü bilgisayarlar üzerinde de yoğun olarak kullanılan WhatsApp Web uygulamasına yeni bir özellik eklenecek. Yeni bir Android beta sürümü güncellemesi WhatsApp, yeni bir özelliğini parmak izi okuma özelliğini açığa çıkardı.

WHATS APP WEB İÇİN PARMAK İZİ OKUYUCU

WABetaInfo'ya göre yeni özellik, son gelen WhatsApp Android beta sürümünde ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre WhatsApp Web kullanıcılarına yeni bir giriş yöntemi sunacak.

Kullanıcılar, yeni giriş yöntemi ile birlikte WhatsApp Web'e parmak izi ile giriş yapabilecek. Böylece telefonunuza erişen herhangi biri, parmak iziniz olmadan giriş yapamayacak. Diğer bir deyiş ile mesajlarınızın güvenliği parmağınızın ucunda olacak. En azından aktarılanlar bu yönde.

NE ZAMAN GELECEK?

WhatsApp tarafından WhatsApp Web'in yeni özelliğine dair herhangi bir açıklama yapılmış değil. Bu da yeni özelliğin nasıl çalışacağının veya ne zaman geleceğinin belirsiz olduğu anlamına geliyor. Fakat parmak izi ile WhatsApp Web'e giriş yapabileceğimiz tarihin çok yakın olduğu söyleniyor. Android betada bu özelliğe rastlanması da bu söylenenleri bir nevi kanıtlıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal