WhatsApp Üzerinden Para Transferi Dönemi Başlıyor

Dünya genelinde en çok kullanıcıya sahip mesajlaşma uygulaması WhatsApp bu defa devrim niteliği taşıyan bir yeniliği kullanıcılarına sunuyor. WhatsApp‘ın uzun süredir sunmaya hazırlandığı API temelli ödeme yöntemi sonunda beta sürecine geçiyor.

14.02.2018-14:32 - (Son Güncelleme: 14.02.2018-14:23) WhatsApp Üzerinden Para Transferi Dönemi Başlıyor

Android ve iOS üzerinden WhatsApp kullanıcılarının birbirlerine pratik bir şekilde para göndermelerini sağlayacak WhatsApp Ödeme Hizmeti, Hindistan’da test edilmeye başlandı.

İlk gelen verilere göre uygulamanın beta sürümü iOS ve Android sistemlerde farklı versiyon numaraları ile geliyor. iOS kullanıcıları V2.18.21 güncellemesini alırken, Android kullanıcıları ise V2.18.41 sürümüne güncellenecekler. Şirket, uygulamanın beta sürümünü  şimdilik tamamen seçtiği kullanıcılar üzerinden veriyor.

Ağustos 2017 itibariyle proje geliştirme çalışmalarına başlanan yeni ödeme sistemi, uygulama içerisinde WhatsApp Payments olarak geçecek. Normalde 2017 sonuna kadar bitirilmesi plananlan yeni özelliğin ertelemeler nedeniyle 2018’in ikinci çeyreğinde çıkması bekleniyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal