WhatsApp Uygulaması İçin Çoklu Cihaz Özelliği Geliyor

Popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp için çoklu cihaz desteği geliyor. Böylece kullanıcılar tablet, telefon ve bilgisayar gibi cihazlardan aynı anda uygulamayı kullanabilecek.

22.09.2020-11:05 - (Son Güncelleme: 22.09.2020-11:06) WhatsApp Uygulaması İçin Çoklu Cihaz Özelliği Geliyor

Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’ın yeni bir özelliği deneniyor. Çoklu cihaz desteği isimli bir özellik ekleyen geliştiriciler, bu özellik sayesinde tek bir WhatsApp hesabının 4 farklı cihazda aynı anda kullanılmasını sağlayacak.

YENİ EKRAN GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILDI

WaBetaInfo tarafından verilen bilgilere göre, çoklu cihaz desteği artık son aşamaya geldi ve çok yakında kullanıma sunulacak. Ayrıca yeni özellikle ilgili iki farklı ekran görüntüsü de paylaşıldı.

Söz konusu özellik ile ilgili paylaşılan yukarıdaki ekran görüntüsü, WhatsApp Web'in, kayıtlı WhatsApp sohbetlerini telefondan çektiği görülüyor. Yeni özellik sayesinde, telefonunuz kapalı olsa bile WhatsApp Web üzerinden uygulamayı kullanmaya devam edebileceksiniz.

"Bağlı cihazlar" olarak adlandırılan özelliğin uygulamadaki görüntüsü ise aşağıdaki gibi olacak. Bu ekrandan WhatsApp hesabınıza farklı cihazlar ekleyebilecek ve birden fazla telefon veya tablette hesabınızı kullanabileceksiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal