Whatsapp Plus Nedir?

Whatsapp Plus Nedir? Whatsapp Plus nasıl kullanılır?

14.05.2018-14:37 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-14:37) Whatsapp Plus Nedir?

2015 yılında hayata geçen WhatsApp Plus uygulaması her geçen sürede daha çok insanın kullandığı bir uygulama haline gelirken, geliştirdiği alt yapı ve eklenen yeni özellikleriyle pek çok WhatsApp kullanıcısının gözde uygulaması konumunda…

WHATSAPP PLUS

WhatsApp Plus uygulaması, WhatsApp' ı taklit eden bir uygulama, başka bir deyişle bir bakıma sahte WhatsApp. Yani WhatsApp'ın resmi bir uygulaması değil. Bir dönem WhatsApp' ın bazı eksiklerini çatısı altında toplayan bir program da denilebilir. Programda pek çok özellik mevcut. Örneğin rehberinizde ekli kişilerin durumunu, kendiliğinde yer alan şifre koyma özelliği, çevrim içi bildirimi gibi özellikler…

WHATSAPP PLUS KULLANIMI

WhatsApp Plus’ın tercih edilme nedenleri arasında genelde gizlilik ve artık özellikler yatıyor. Bu uygulama, listenizde yer alan kişilerden hangisinin ne zaman durumunu ve profil resmini değiştirdiğini görme, görünmez mod kullanımı, son görülmeyi kapatma, artı şifreleme, çevrim dışı olan bir kişinin çevrim içi olduğunda bildirim mesajı gelme ve farklı görünümlere sahip bir uygulama. 

Bazı özellikler artık WhatsApp' ın kendi uygulamasında bulunuyor. Ayrıca güvenlik kısmında da düzeltmeler gerçekleştirildi.

WhatsApp Plus uygulamasının şuan en son sürümü GBWhatsApp olarak yer almaktadır. GBWhatsApp sürümü şuan için yalnızca Android kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Bu nedenden ötürü son sürüm GBWhatsApp uygulamasının APK’sını telefonunuza indirerek açtığınız zaman kurulum otomatik olarak başlayacaktır.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal