Whatsapp Kullananlar Dikkat! 24 Saat İçinde Silinecek

Whatsapp'ta yeni dönem çok yakında başlıyor. Artık o içerikleri gönderdiğinizde 24 saat sonra tamamen yok olacak! Bakın ne geliyor?

07.11.2016-19:28 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Whatsapp Kullananlar Dikkat! 24 Saat İçinde Silinecek

Snapchat Stories ve Messenger Day gibi özelliklerin ardından, WhatsApp da benzer bir seçeneği kullanıcılarına sunmak için kolları sıvadı. WhatsApp'ta 'Status' adını taşıyacak olan özellik sayesinde kullanıcılar gönderdikleri fotoğraflara emoji, doodle veya yazı ekleyebilecek.

Tıpkı Snapchat'te olduğu gibi bu kareler 24 saat içinde sistemden silinecek. Ancak Whatsapp'taki yenilikler bununla da sınırlı değil elbette. Bakın diğer bomba özellik ne?

Whatsapp'a uzun zamandır gelmesi beklenen bir başka bomba özellik de nihayet yayınlandı! WhatsApp, video arama desteğini kullanıcılarla buluşturdu. Uygulamanın Android platformundaki beta sürümü ile artık video görüşmeleri yapılabiliyor.

VİDEO KONFERANS ÖZELLİĞİ GELİYOR

WhatsApp üzerinden aynı Skype veya FaceTime'da olduğu gibi video konferans yapabilmenizi sağlayan yeni özellik, internet üzerinden görüşme yapabilmenize olanak tanıyor.

Bu özelliğin dışında Whatsapp'a 'çizim' özelliği de sunuldu. Güncelleme ile fotoğraf ve video üzerine çizim yapma özelliği geldi. Artık yaptığınız çizimleri doğrudan Whatsapp mesajı yoluyla arkadaşınıza gönderebileceksiniz.

FOTOĞRAF VE VİDEOLARA YENİ DÜZENLEME

Artık fotoğraf ve videoların üstüne çizebilir, yazı ve emoji ekleyebilirsiniz. Renk seçicinin soluna sürükleyerek fırça kalınlığı veya yazı sitilini değiştirebilirsiniz.

Bunun dışında artık grup yöneticileri bir bağlantı paylaşarak katılımcıları gruba davet edebilir. Bunun için grup bilgisi ekranından, "Gruba davet bağlantısı"na dokunun.

Kaynak: Akşam

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal