WhatsApp Emojisi

WhatsApp emojisi ne anlama gelir? WhatsApp emeojisi neden önemlidir?

03.05.2018-17:00 - (Son Güncelleme: 03.05.2018-17:23) WhatsApp Emojisi

Emojiler bugün hayatımızın en önemli parçalarından birisi. Duygularımı, fikirlerimiz ve tavrımızı ifade eden emojiler, mesajlaşmanın ayrılmaz bir parçası. Mesajlarda tavrımızı, hislerimizi anlatmaya yarayan emojiler, kullanılmadığı zaman birçok problemle karşı karşıya kalabiliriz. Örneğin konuşmamızda sinirli mi, yoksa mutlu mu olduğumuzu karşı taraf anlayamaz. Bu tür bir durum ilişkilerinizi sıkıntıya sokabilir. Onun için duruma uygun emoji kullanmak önemlidir.

WHATSAPP EMOJİSİ

WhatsApp gibi birçok mesajlaşma aplikasyonu emojilere oldukça fazla değer veriyor. Ama aralarında en kullanışlı ve en popüler olan WhatsApp emojileridir. İnsanların fazlaca başvurduğu emojiler WhatsApp’ta geniş bir kaplıyor. Hal böyle olunca her duruma göre emoji bulunuyor. Konuşmalarımızı renklendiren, onlara duygu katan emojiler WhatsApp tarafından fazlaca önemseniyor. Sevgilinize, abinize, annenize veya arkadaşlarınıza kısacası istediğiniz herkese gülen kalpli bir emoji göndererek mutlu edebilirsiniz. Yada hiç konuşmadan direkt hasta emojisi kullanarak karşı tarafa hasta olduğunu iletebilirseniz. Bu yönüyle de bize kolaylık sağlıyor. Bu kolaylıklardan bol bol faydalanmak iyi olur.

EMOJİLER NE ANLAMA GELİR

Farklı insanlara farklı emojiler kullanılmalıdır. Aksi takdirde bir dizi sorunla uğraşabilirsiniz. Patronunuza göndereceğiniz gülen kalp iş hayatınız son bulmasına neden olabilir. Yahut babanıza atacağınız kızgın surat ya da şeytani surat emojileri sonrasında sizi biraz üzebilir. O nedenle emoji seçip gönderirken dikkatli olmakta fazlasıyla yarar var. Onun için el alışkanlarınıza dikkat etmenizi öneririz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal