WhatsApp Business Nedir? WhatsApp Business Uygulaması Ücretli Mi?

Son zamanlarda adından sıkça bahsettiren ve internette en çok araştırılan konulardan biri olan WhatsApp Business nedir? WhatsApp Business Uygulaması Ücretli Mi? sorusunun cevabı haberimizde…

26.01.2019-12:51 - (Son Güncelleme: 26.01.2019-12:47) WhatsApp Business Nedir? WhatsApp Business Uygulaması Ücretli Mi?

Sosyal Medya devi Facebook bünyesine katılan WhatsApp yapılan güncellemeler ve yenilikler ile dikkat çekmeye devam ediyor. Hikaye özelliği güncellemesi ve peşinden gelen yeniliklerle dikkat çeken WhatsApp şimdide WhatsApp Business ile gündeme geldi.

Yakın zamanda akıllı telefonlarda kullanılmaya başlanacak olan WhatsApp Business ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Adından da anlaşılacağı üzere şirketlerin müşterileri ile iletişimini hızlı bir şekilde gerçekleştirmesini sağlayan yeni bir uygulama.

WhatsApp Business sayesinde firmalar zaman kaybetmeden müşterileri ile daha hızlı iletişime geçebilecek.

WhatsApp Business Uygulaması Ücretli Mi?

Facebook, WhatsApp Business uygulamasını ilk etapta ücretsiz olarak piyasaya sürecek.  Fakat ileride her hangi bir ücret alınıp alınmayacağı belli değil. 

Normal WhatsApp uygulamasına göre en önemli farkı ise logosu olacak.  Yeni uygulamanın logosunda “B” harfi yer alacak. Ayrıca kullanıcılar yeni uygulamada WhatsApp uygulamasında olmayan özellikleri görebilecek.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal