Twitter’ın Yeni Retweet Özelliği Yayınlandı

Twitter bir süre önce duyurduğu retweet’lerdeki yorum bilgisi ile ilgili çalışmalarını son aşamaya getirdi. Özellik şu aşamada Iphone telefonlarda kullanıma sokuldu. Peki bu yeni özellik ne işe yarıyor?

13.05.2020-15:30 - (Son Güncelleme: 13.05.2020-16:05) Twitter’ın Yeni Retweet Özelliği Yayınlandı

Sosyla medya platformlarından Twitter, dün kendi Twitter hesabın attığı tweet ile Twitter iPhone güncellemesi ile gelecek olan yeni özelliği tüm kullanıcılarına resmen duyurdu.

Twitter, dün attığı tweet ile belkide uzun zamandır üzerinde çalıştığı bilinen özelliğini kullanıcılarına duyurdu. Bildiğiniz gibi, artık tweetleri yorumlarımız ile beraber retweet edebiliyorduk. Bu yorumlarımız da tweetin retweet edilmesi manasına geliyordu.

Bir kullanıcının tweetinin altında kaç adet retweet yapıldığı ve kimler tarafından retweet yapıldığı bilgisi yer alsa da bu yorumları tweet sahibi göremiyordu. Kullanıcılar bu tweeti yorumlayarak retweet etmiş olsalar bile diğer o tweetin altından yorumlara erişemiyordu.

Dün atılan tweet ile beraber yeni özellik kullanımıa sunuldu ve kullanıcılar için eksik olan bu özellikle artık bu eksiklik de giderilmiş oldu. Twitter iOS uygulamasını güncellemeniz ile beraber, bahsedilen yeni özelliği telefonunuzda kullanmaya başlayabilir ve hangi tweetin hangi yorumla retweet edildiğini görebilirsiniz.

Özelliğin yakın bir zamanda Android ve diğer işletim sistemleri için de çıkması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal