Twitter'daki Yeni Özellik Devreye Girdi

Twitter'ın son zamanlarda çok konuşulan özelliklerinden olan arşivleme özelliği sonunda devreye girdi.

02.03.2018-16:01 - (Son Güncelleme: 02.03.2018-16:47) Twitter'daki Yeni Özellik Devreye Girdi

Sosyal medya kullanıcılarının uzun zamandır beklediği yeni özellik yayınlandı. Kullanıcılar, Bookmarks özelliği vesilesiyle sevdikleri veya hatırlamak istedikleri tweet’leri hafızaya kaydedebilecek. Kaydedilen tweet’ler, retweet’lenen ve beğenilenlerin tersine diğer kullanıcılara sunulmayacak.

Kullanıcılar uzun zamandır Twitter’dan benzer bir özelliği talebinde bulunuyordu. Sosyal mecradaki içeriklerin artışı, kullanıcıların o an okuyamayacakları kadar çok tweet görmelerine ancak hepsini kaydedememelerine neden oluyordu. Bookmarks özelliğinden önce bir tweeti hafızaya almak isteyen kullanıcıların, söz konusu tweet’i beğenmekten başka bir alternatifi yoktu ki bu da beğeninin diğer kullanıcılara sunulmasını kabul etmek kavramına geliyordu.

Bundan sonra kullanıcılar, beğendikleri veya daha sonra okumayı talep ettikleri tweet’leri yalnızca kendilerinin görebileceği şekilde hafızaya alabilecek. Yeni Bookmarks özelliğini kullanarak tweet’leri hafızaya almak için, tweetler’in altında bulunan “paylaş” butonunun açtığı menüden kaydet opsiyonunu işaretlemek yeterli.

Hafızaya alınan tweet’ler ise Twitter’ın mobil aplikasyonunda ki sol açılır seçeneklerde (Listeler ve Anlar gibi seçenekleri bulunduran) yer alan yeni Kaydedilenler bölümünden görüntülenebiliyor.

Tüm Dünya'da devreye giren yeni özellik Twitter’ın güncellenen iOS ve Android uygulamalarının yanı sıra mobil twitter adresinden de yapılabiliyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal