Twitter, Android Kullanıcıları İçin Uyarıda Bulundu

Twitter, hem Android hem de iOS platformunda yayınladığı güncellemelerle mobil kullanıcılarının uygulamayı daha kolay kullanabilmesini amaçlıyor. Son olarak, yayınlanan Twitter 8.28 Android güncellemesi ise pekçok kullanıcıda hataya sebep oldu.

22.01.2020-16:17 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-16:16) Twitter, Android Kullanıcıları İçin Uyarıda Bulundu

Son olarak, yayınlanan Twitter 8.28 Android güncellemesi yayınladı. Ancak, bu güncelleme kullanıcıların pek hoşuna gitmiş gibi görünmüyor. Twitter Android kullanıcıları için güncelleme uyarısı geldi.Twitter Android kullanıcıları için güncelleme uyarısında bulundu.

Google Play Store’da yayınlanan Twitter 8.28 sürümünde birkaç kullanıcıyı olumsuz etkileyen bir hata meydana geldi. Soruna göre, uygulama açıldığı anda kilitleniyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Twitter da uyarı yaptı. Durumu doğrulayan şirket, Twitter Android kullanıcıları için yaptığı uyarıda, “Sorunun düzeltildiğini bildirene kadar uygulamayı güncellememeninizi öneriyoruz” ifadelerini kullandı.

Twitter Android kullanıcıları ne yapacak?

Sorunlu sürümü yükleyenlerin Ayarlar>Depolama ve Önbellek>Verileri temizle veya Önbelleği temizle yönlendirmesini takip etmesi gerekiyor. Böylece karanlık mod ve videoyu otomatik oynatma tercihleri sıfırlanacak.

Twitter ortaya çıkan sorunu çözmek için çalışmalara başladı. Yeni güncellemenin yakın zamanda yayınlanacağı öngörülüyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal