Türkiye’nin TEKNOFEST'inten Bahar Kalkanı’na Destek

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali platformu güvenlik güçlerine olan desteğini vurgulayan bir video paylaştı. Paylaşılan videoda "Bugün, yarın, ilelebet... Tam Bağımsız Güçlü Türkiye. Milli Teknoloji Hamlesi, ay-yıldızlı bayrağına aşık gençlerin ellerinde yükselecektir" ifadeleri yer aldı.

02.03.2020-14:24 - (Son Güncelleme: 02.03.2020-13:39)

Batı’nın silah ambargoları sonrası kendi savunma sanayinde atılımlar yapan Türkiye, her geçen gün attığı adımlarla başta savunma sanayi olmak üzere birçok alanda kendi kendine yeten ülke konumunda emin adımlarla ilerliyor.

Bu kapsamda Türkiye’nin gençlerini teknolojiyle buluşmayı ve desteklemeyi hedeflemek üzere TEKNOFEST platformu oluşturuldu. Özellikle havacılık ve uzay teknolojisi alanlarında çalışmalar gerçekleştiren ve bu yıl Gaziantep’te düzenlenecek TEKNOFEST, tüm hazırlıklarını sürdürürken, Türkiye’nin Bahar Harekatı’na da destek paylaşımı yaptı.

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nin Twitter hesabı üzerinden yayınladığı videoda "Bugün, yarın, ilelebet... Tam Bağımsız Güçlü Türkiye" ifadeleri ile paylaşılan videoda gençlerin yaptıkları roketler bulunuyor.

Videonun başlangıcında, "Gezen, bilen, sezen, yazan, hayal eden, araştıran, geliştiren, üreten kızlarımıza ve oğullarımıza..." ifadeleri yer alırken video şu ifadelerle sona eriyor. 

“Hava savunma sistemlerinden, uydu fırlatma teknolojilerine kadar pek çok alan için kritik olan roket teknolojisinde Türkiye'nin dört bir yanından gençlerin yaptığı çalışmalar, Malazgirt Zaferi'nden bu yana Anadolu coğrafyasında hür yaşayan, 30 Ağustos Zaferi ile istiklaline sahip çıkan, 15 Temmuz'da istikbalini kendi elleriyle muhafaza etmesini bilen Türk Milleti'nin, bu çetin coğrafyada bundan böyle de başı dik ve tam bağımsız yaşamasının teminatı olacaktır.

Milli Teknoloji Hamlesi, ay-yıldızlı bayrağına aşık gençlerin ellerinde yükselecektir.

Hakkıdır hür yaşamış bayrağımın hürriyet, Hakkıdır Hakka tapan milletimin istiklal!”

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal