Türkcell’de Numara Engelleme Nasıl Yapılır?

Gelişen teknoloji ile akıllı telefonlar vazgeçilmemiz oldu. Fakat bazı aramalar birleri rahatsız ediyor ve ya istemediğimiz numaralardan çağrı alabiliyor olabilirsiniz. İşte bu durumda Türkcell’de Numara Engelleme Nasıl Yapılır? sorusunu sizler için derledik. Detayları haberimizde…

17.01.2019-16:43 - (Son Güncelleme: 17.01.2019-16:41) Türkcell’de Numara Engelleme Nasıl Yapılır?

Gelişen teknoloji ile akıllı telefonlar yaşamımızda önemli bir yer tutmaya başladı. İster istemez sizleri rahatsız eden telefon numaraları ve ya reklam amaçlı arayan numaralar gelmektedir ve hatta istemediğiniz mesajlar ekranınıza düşmektedir. Akıllı telefonunuzun kendi uygulamasında olduğu gibi kullandığınız hattan da istemediğiniz numarayı engelleme servis vardır.

Türkcell’de kullanıcılarına bu imkanı sundu. Kullanıcıların bu dertten mustarip olmasını istemeyen Türkcell kullanıcıları için Numara Engelleme servisini kurdu. Bu servis tek numara engellemiyor, sizleri rahatsız eden mesajları da devre dışı bırakıyor.

Peki Türkcell’de numara engelleme servisi nasıl kullanılır?

İlk önce numara engelleme sistemini aktif ediniz. Sonrasında bu özelliği aktifleştirdikten sonra, sizi rahatsız eden ve engellemek istediğiniz numarayı kısa mesaj ile numaraengelle yazıp 2222 göndere bilirsiniz. Böylece sizleri rahatsız eden numarayı engelleyebilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal