Turkcell Numara Değiştirme

Turkcell numara seçme, numara değiştirme? Turkcell numara değiştirme ücreti? Tüm bu soruların cevabını sizler için derledik.

07.05.2018-17:12 - (Son Güncelleme: 07.05.2018-17:01) Turkcell Numara Değiştirme

Son senelerde yaşamımızın vazgeçilmezlerinden biride cep telefonları. İster işimiz yoğun olsun ister uyku durumunda olalım genede telefonlarımızı yanımızdan eksik etmeyiz. Öyle ki yemek yerken bile telefondan müzik dinlemeye, video veya TV izlemeye devam ederiz. Tabi iyi tarafları olduğu gibi zararlı tarafları görülmekte. Hem sağlığımız için hemde rahatsız edilme bakımından çok olumsuz tarafları var. Eğer biri sizi rahatsız ediyor ve numarasını engellemenize karşın değişik numaralardan ya da özel / gizli numaralardan aramayı sürdürüyorsa iki seçeneğiniz var ya yasal başvuru ya da numara değişikliği isteği.

Turkcell numara değiştirme

Turkcell hat sizin isminize kayıtlı ise; Numara değişikliği için kimlikle beraber Turkcell iletişim merkezlerine giderek başvurunuzu yapabilirsiniz. Alternatif olarak basit yoldan Turkcell müşteri hizmetleri aracaılığı ile onayınız doğrultusunda numara değişikliği yapılabilir. Numara değişikliği için hat sizin isminize kayıtlı değilse; Hat sahibi tarafından isminize çıkarılmış vekalet ve kimlik kartınızla iletişim merkezlerine başvuru gerçekleştirebilirsiniz.

Turkcell' de numara seçme

Arzu ettğimiz telefon numarasını alabiliyor muyuz? İletişim merkezlerinin veya müşteri hizmetlerinin size verdiği numaralardan birini seçebilirsiniz. Eğer özel numara istiyorsanız özel numaralar için farklı ücret ödemeniz lazım. Numara değiştirme ile alakalı tüm detaylara Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak ulaşabilirsiniz. Şimdilik numara değiştirme ücreti KDV ve diğer iletişim ücretleri dahil 25 TL. Turkcell çağrı merkezi telefon numarası Turkcell hatlardan 532 - 0532 532 00 00 ve diğer hatlardan 0532 532 00 00 nolu numarayı arayabilirsiniz.

Not: Numara değiştirme sebebiniz rahatsız edilmek ise; yeni numarayı alırken rehberde kayıtlı olmaması için rehber sorgulamaya kapattırmanız tavsiye edilir. Eğer bilinmeyen numaralarda (11880, 11818, 11870, 11832, 11842, 11855 ve 11811) numaranız kayıtlı ise operatörünüzü arayarak işlem gerçekleştrebilirsiniz. Yalnız rehberden numara silinmesinin 72 saat ardından numaranız sorgulamadan silinir.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal