Turkcell Faturaya Ek Telefonlar

Turkcell faturaya ek telefonlar, Turkcell faturaya ek telefon alma şartları konularına ilişkin detaylar haberimizde…

14.05.2018-17:50 - (Son Güncelleme: 14.05.2018-17:47) Turkcell Faturaya Ek Telefonlar
Son dönemde Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone gibi mobil GSM operatörleri çeşitli cihaz kampanyaları yoluyla müşterilerin yoğun ilgisiyle karşılaşmaktadır. Müşterilerin taksit yoluyla bütçelerini de zedelemeden tablet, cep telefonu gibi elektronik eşyalar almasına imkan sağlamışlardır.

Operatörlerin bu kampanyaları sonrasında müşteriler istediği sürece telefon değiştirme hakkına sahip oldular. Fatura üzerinden telefon almak isteyenler için GSM operatörlerinin bazı şartları bulunmaktadır. Şartlar, alınacak cihaz ve kampanyaya göre değişkenlik gösterebilir. Bunun yanı sıra ne kadar zamandır o operatörü kullandığınız da çok önemli.

TURKCELL FATURAYA EK TELEFON ALMA ŞARTLARI

Firmalar fatura yoluyla telefon almak isteyen müşterilerine 2 tercih sunmaktadır. Bunlardan ilki, faturalı hatta sahip olunması ve o hat üzerinden cep telefonu alınması… Diğer seçenek ise findeks puanı yoluyla kendi kredi yöntemiyle faturanın oluşması ve bu şekilde cihazın alınmasıdır.

Öte yandan, puanları biriktirerek, size ne kadar puanınız varsa o puana göre özel indirimlerde sağlanabilir. Fatura yoluyla telefon almak isteyen müşterilerin belirli bir süre faturalı hat müşterisi olması gerekir. Bu süre GSM firmalarına göre değişkenlik göstermektedir. Tüm GSM operatörlerinin ayrı cep telefonu modelleri için oluşturmuş oldukları kampanyaları mevcuttur. Bu kampanyalar devamlı olarak güncellenmektedir.

Mesela faturaya ek olarak bir telefon aldınız. Aylık 20 TL ödediğiniz fatura miktarı 30 TL’ye çıkabilir. Bu fiyatlar aldığınız telefonun marka ve modeline göre değişkenlik gösterir.

TURKCELL FATURAYA EK TELEFONLAR

Son dönemde Turkcell operatöründe faturaya ek telefon kampanyası altında 2 çeşit kampanya yer alıyor. Bu kampanyalar Samsung Karne Hediyesi Akıllı Cihaz Teklifleri kampanyaları ve Lenovo Karne Kampanyası Akıllı Cihaz Teklifleri kampanyalarıdır. Sizlerin de Turkcell’den faturaya ek olarak telefon alma gibi bir düşünceniz varsa, 31 Aralık 2018 tarihine dek Turkcell’den 36 aydan başlayan ücretlerle faturaya ek olarak yeni bir telefon sahibi olabilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal