TÜBİTAK, Coronavirüsle Mücadele Kapsamında Sanal Konferans Düzenleyecek

Türkiye’nin bilim kuruluşu TÜBİTAK, Coronavirüsle (Covid-19) mücadele kapsamında, acil tedavi yöntemleri, ilaç ve aşı geliştirme konularında farkındalık yaratmak için yarın (2 Nisan) sanal bir konferans düzenleyecek. Konferansa internet üzerinden herkes katılabilecek.

01.04.2020-13:21 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-18:10)

Hatırlanacağı üzere TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezine bağlı Gen Mühendisliği ve Biyoteknoloji Enstitüsünün koordinasyonunda Covid-19 Platformunu kurulmuştu. Platform çalışmaları kapsamında vatandaşlarda virüse ve salgına karşı farkındalık oluşturmak ve bilimsel çalışmaları paylaşmak için yarın sanal bir konferans gerçekleştirecek.

TÜBİTAK’ın sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruya göre, Covid-19 Platformunun koordinasyonunda, bilimsel bir bakış açısıyla, ilaç geliştirme, acil tedavi yöntemleri ve aşı geliştirme konularında farkındalık oluşturulması için konferans düzenlenecek. Konferans yarın (2 Nisan) saat 10.00'da başlayacak.

Konferansta, Ankara, Bilkent, Boğaziçi, Bahçeşehir, Medipol, İstanbul, Dokuz Eylül, ODTÜ, Selçuk, Acıbadem ve Ege üniversitelerinden bu alanda çalışan akademisyenler bir araya gelecek. Konferans 3 oturumda yapılacak.

Konferans, TÜBİTAK'ın Facebook, Twitter ve YouTube hesaplarından canlı olarak izlenebilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal