TSK’nın Zırhlı Muharebe Aracı Üreticisi FNSS 30. Yılında Büyümeye Devam Ediyor

FNSS Savunma Sistemleri, 30 yıldır hem ülkemizin hem de müttefik devletlerin zırhlı muharebe araç ihtiyacını karşılıyor.

22.01.2020-17:51 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-17:27)

Pars, Kunduz, Kaplan ve güvenilir, yenilikçi zırhlı araçlar ve dahası. 30 yıldır dünyanın önde gelen kara savunma sistemleri firması tarafından üretiliyor.

FNSS Savunma Sistemleri A.Ş., Türk Silahlı Kuvvetleri ile müttefik devletlere zırhlı araç üretiyor. Şirket her geçen gün yeni projelerle kendisini geliştiriyor.

Geniş Ürün Yelpazesi

FNSS’nin geniş ürün yelpazesi, 15 ton sınıfında paletli zırhlı araçları, orta ağırlık sınıfındaki tankı, 4x4 ile 8x8 taktik tekerlekli zırhlı araçları, seyyar yüzücü hücum köprüsünü, insanlı ve insansız kuleleri içeriyor.

Zırhlı Araçlar Gölbaşı'nda Üretiliyor

Tasarımdan planlamaya kadar tüm zırhlı araçlar, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde üretiliyor. Hem Türk Silahlı Kuvvetlerinin hem de dost devletlerin geleceğe güvenli bakmasını sağlıyor.

Gelişen zırhlı araç sektörü sayesinde yerel tedarik zinciri kuruluyor, teknoloji transferi ve istihdamda artış sağlanıyor.

FNSS Savunma Sistemleri Genel Müdür ve CEO'su Kadir Nail Kurt FNSS’nin 30. Yılına özel yaptığı açıklamada, “Türk savunma sanayinin kara sistemlerinde uzak ara en büyük ihracatçısı konumundayız. Bu başarılar devam edecek, vizyonumuz bizi çok daha üst seviyelere götürecektir. Özgün tasarımlarımız gidecek artacak yan sanayi kullanımında gerçekten öncü bir firmayız. Yerlileştirme anlamında çok ciddi lokal yerli katkı sağlıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal