TRT EBA Yayınları Salgın Bittikten Sonra da Devam Edecek

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, EBA üzerinden öğretmenlere yaptığı bir konuşmada salgın bittikten sonra da TRT EBA yayınlarının devam edeceğini açıkladı.

16.11.2020-16:23 - (Son Güncelleme: 16.11.2020-16:21) TRT EBA Yayınları Salgın Bittikten Sonra da Devam Edecek

Koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan devam eden eğitim dönemi EBA TV sayesinde gerçekleştirilebiliyor. Ara tatil mesleki çalışma programının açılışında Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk konuştu. EBA üzerinden yapılan açıklamada, TRT EBA yayınlarının salgın bittikten sonra dahi çeşitli yayınlarla devam edeceği ifade edildi.

“SALGIN BİTSE DE DEVAM EDECEK”

Bakan Selçuk, ders çekimlerinde yer alan öğretmenlere özel olarak teşekkür ederek, “Bu uzmanlık ve oluşturdukları değer sayesinde TRT EBA kanalları yayın hayatına salgın bitse de devam edecek” şeklinde konuştu.

Türkiye’nin uzaktan eğitim konusunda oldukça başarılı bir iş ortaya çıkardığını dile getiren Bakan Selçuk, “Uzaktan eğitim araçlarımızı o kadar etkin kullandınız ki EBA platformu dünya genelindeki tüm eğitim siteleri içerisinde en çok ziyaret edilen birinci platform oldu. Canlı derslere düzenli katılan ve çocuklarımızı EBA'ya yönlendiren tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal