TOGG'un yeni CMO'su Talin YILDIZ oldu

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) ülkemizin ilk elektrikli otomobil üreticisi olarak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak kuruluş; ürün planlama ve yönetimi, fiyatlama, marka yönetimi ve iletişim alanlarında liderlik etmesi için Talin Yıldız’ı transfer etti.

01.04.2020-15:58 - (Son Güncelleme: 01.04.2020-17:08)

TOGG, otomotiv sektöründe önemli ve deneyimli bir ismi yerli otomobilin ürün planlama ve yönetimi, fiyatlama, marka yönetimi ve iletişim alanlarında çalışan ve küresel anlamda CMO (Chief Marketing Officer) olarak adlandırılan birimin başına Talin Yıldız’ı getirdi.

Paris’te Renault markasının Global Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Yıldız, transfer edilerek TOGG’da marka yönetimi ve ürün yönetim ve planlamasında liderlik yapacak. Yerli Otomobil’in Pazarlamadan Sorumlu Üst Düzey Yöneticiliğini (CMO) yürütecek Yıldız’ın sektörde yirmi yılı aşkın tecrübesi bulunuyor.

Yıldız, şimdiye kadar Türkiye ve Avrupa’daki pazarlama faaliyetlerinde üstlendiği önemli görevler ile gündeme gelmişti. TOGG’unda otomobilini pazarlamak istediği birinci alanın Avrupa pazarı olması, kuruluşun stratejine uygun bir rotada ilerlediğini de gösteriyor.

Türkiye'nin Girişim Grubu TOGG ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden de Evde Kal kampanyasına destek paylaşımında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal