Tik Tok Nedir? Tik Tok Uygulaması Nasıl Kullanılır? Tik Tok Uygulamasında Mesaj Nasıl Atılır?

Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından olan Tik Tok Nedir? Tik Tok uygulamasında nasıl mesaj atılır? sorularının cevabı haberimizde…

18.01.2019-15:54 - (Son Güncelleme: 18.01.2019-16:30) Tik Tok Nedir? Tik Tok Uygulaması Nasıl Kullanılır? Tik Tok Uygulamasında Mesaj Nasıl Atılır?

Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından olan Tik Tok, milyonlarca kişiye ulaşan bir müzik ve sosyal medya uygulamasıdır. Tik Tok uygulamasının Android, İOS ve Windows sürümü mevcuttur. Tik Tok uygulaması ile Video, Müzik ve fotoğraf paylaşımı ve bir çok içerikte paylaşımda bulunabilirsiniz.

Tik Tok uygulaması ile kısa klip, özel efektleri oluşturulan klipe ekleyerek özel içerikler oluşturula biliyor.

Tik Tok Uygulaması Nasıl Kullanılır?

Tik Tok uygulamasını indirdikten sonra profil simgesine tıklayarak uygulamaya kayıt olunuz. Tik Tok uygulamasına mail ve diğer sosyal ağ ile de kayıt olunabilir.

Tik Tok Uygulamasında Mesaj Nasıl Atılır?

Tik Yok uygulamasında mesaj göndermek için sağ üst köşede yer alan üç noktayı seçiniz. Karşınıza çıkan menüde mesaj kısmını seçiniz. Mesaj butonunu seçtikten sonra karşınıza açılan sekmede iletişim penceresinden seçtiğiniz kullanıcı ile mesajlaşabilirsiniz.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal