Tesla Sürücüsüz Araç Konusunda İlerleme Kaydetti

Elon Musk'ın kurucusu olduğu elektrikli otomobil devi araçlarını geliştirmeye devam ediyor. Son olarak şirket Tesla otomobilleri sürücüsüz otonom gidebilen araç haline getirme konusunda sonuç almaya başladı.

29.04.2020-12:35 - (Son Güncelleme: 29.04.2020-12:16) Tesla Sürücüsüz Araç Konusunda İlerleme Kaydetti

Yapılan testlerin ardından Tesla model otomobilin şehir içinde sürücüsüz bir gezinti yaptığı görüldü. Tesla şimdiye kadar birçok kez otonom sürüş için geliştirme yaptı ve şimdi bunu daha da geliştirmek istiyor.

Şimdiye kadar Model S gibi Tesla modelleri otonom sürüşlerinde otoyolları tercih etmişti. Son paylaşılan videoda araçların otonom sürüşlerini şehir içinde yaptığı görüldü.

Tesla araçlarının yapabildikleri teknoloji severleri kendisine hayran bırakıyor. Örneğin Teslalar şehir içerisinde dur tabelasını fark edebiliyor. Böylece ani duruşları bu araç çok daha hızlı bir şekilde tespit edebiliyor.

Tesla araçlarının kırmızı ışık performansı da son derece güçlü. Güncellemeler sayesinde şirketin araçları kırmızı ışığı fark ediyor ve doğru bir zamanlama ile duruyor. Böylece hiçbir kaza yaşanmadan araç kullanmak mümkün hale geliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal